Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Τι θέλει η καστανή ζάχαρη για να μην πετρώνει;



Η καστανή ζάχαρη είναι πιο φυσική και αρωματική από τη λευκή. Συχνά όμως πετρώνει μέσα στο βάζο. Τι μπορείς να κάνεις;


Η λύση για να διατηρηθεί μαλακή και να μην κολλήσουν οι κρύσταλλοι μεταξύ τους είναι να εμπλουτίσεις το βάζο με φρεσκοκομμένες φλούδες πορτοκαλιού, μανταρινιού, λεμονιού ή γκρέιπφρουτ.

Έτσι θα έχεις και επιπλέον άρωμα εσπεριδοειδών – επιλέγοντας αυτό που σου αρέσει περισσότερο – και τη ζάχαρη να ρέει αβίαστα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: