Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Sex στο αυτοκίνητο: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο



Το αυτοκίνητο μπήκε στην καθημερινότητα των ανθρώπων τον 20ο αιώνα και μαζί με πολλές ευκολίες στην μετακίνηση, έφερε και νέα δεδομένα στη σεξουαλική ζωή.


Ναι, ειδικά σήμερα που πάνω σε τέσσερις τροχούς μπορείς να ζήσεις στην πολυτέλεια, τα αυτοκίνητα είναι ακόμα ένα μέρος που μπορείς να κάνεις σεξ.

Στα πολλά "παρατράγουδα" μιας τέτοιας δραστηριότητας, εκτός από το να μην είστε τελικά οι δυό σας ή να βγείτε μελανιασμένοι από τα χτυπήματα σε πλαστικά και σίδερα, συγκαταλέγεται το να μην καταφέρετε να το απολαύσετε. Επειδή όμως δεν είμαστε για τέτοια, μαζέψαμε όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέχεις και στα αραδιάζουμε. Μην πεις ότι δεν στα πάμε! Ακολούθησε τα και καλά να περάσετε.

1. Καθαριότητα

Τα καλύτερα είναι τα αυθόρμητα αλλά αν τελωσπάντων το να κάνετε σεξ στο αυτοκίνητο είναι στο μυαλό σου, καλό είναι να προετοιμαστείς κατάλληλα. Πήγαινε το αυτοκίνητο του για πλύσιμο ή το δικό σου (ανάλογα που θα γίνει το... φονικό). Φυσικά εννοούμε το μέσα μέρος. Σκόνη να μη μείνει πουθενά.

2. Εξοπλισμός

Φρόντισε στο αυτοκίνητο της... επιλογής σας, να υπάρχουν προφυλακτικά, χαρτομάντιλα, αντισηπτικό χεριών. Πάμε πάλι. Προφυλακτικά, χαρτομάντιλα, αντισηπτικό χεριών.

3. Ατμόσφαιρα

Επειδή σεξ στο αυτοκίνητο σημαίνει πάθος, η ατμόσφαιρα ίσως περισσεύει. Παρ' όλα αυτά, αν είσαι από αυτές που τα θες όλα ιδανικά, φρόντισε το αυτοκίνητο να έχει αποσμητικό. ΜΗΝ ανάψεις κερί ή κάτι τέτοιο. Αν θες χαμηλό φως, το ανοιχτό ραδιόφωνο μπορεί να σου δώσει αυτό που ψάχνεις. Έχεις και τη δυνατότητα να βάλεις μουσική (Cd κατά προτίμηση, αν δε θες να ακούς τη διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών όταν φτάνεις στην κορύφωση).

Προσοχή: Αν αφήσεις ανοιχτό ραδιόφωνο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις ανοιχτή τη μηχανή γιατί μετά μπορεί να ψάχνετε άνθρωπο να σας φορτίσει την μπαταρία (του αυτοκινήτου, που πήγες το μυαλό σου). Κλείσε το φως στο εσωτερικό. Μη σκεφτείς ούυυυυτε για πλάκα να το αφήσεις ανοιχτό.

4. Παρκάρισμα

Το μέρος που θα επιλέξετε να σταματήσετε, παίζει κομβικό ρόλο στο αν θα είναι καλό το σεξ ή κακό. Προσέξτε να μην σταματήσετε σε ανηφόρα ή κατηφόρα, θα κάνει την αποστολή δυσκολότερη. Επίσης, μακρυά από φώτα του Δήμου και πολυσύχναστα μέρη γιατί προφανώς δε θα είστε μόνη σας αν πάτε προς τα εκεί. Κι αν ίσως δε σε ενοχλούν οι περαστικοί, μπορεί να σε ενοχλήσει η Αστυνομία.

5. Πως να το κάνεις

Ανάλογα το αυτοκίνητο, οι επιλογές σου είναι πολλές. Άσε τη φαντασία σου να οργιάσει και κάνε ότι σε βολεύει, όπως σε βολεύει (και τον βολεύει βεβαίως). Η θέση του οδηγού είναι η χειρότερη επιλογή. Κατα τα άλλα, η θέση του συνοδηγού μπορεί να φιλοξενήσει μερικές καλές στάσεις και φυσικά στα πίσω καθίσματα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Προσοχή: Το σεξ έξω αλλά πάνω στο αυτοκίνητο, μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά θέλει να προσέξεις ακόμα περισσότερο τι τρέχει γύρω ώστε να μη σας... συλλάβουν.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: