Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πώς θα είναι το σεξ το 2030;



Πάμε λίγο μπροστά στον χρόνο. Ας πούμε το 2030. Πώς θα είναι άραγε το σεξ εκείνη την εποχή; Αν θελήσεις να χαρείς κάποιες σεξουαλικές απολαύσεις, δεν θα χρειάζεται να κάνεις παρά μόνο μια μικρή κίνηση...
Να φοράς κατάσαρκα ένα ειδικό μικροτσίπ, το οποίο θα έχει καταγράψει τα σήματα του νευρικού σου συστήματος κατά τη διάρκεια του πραγματικού σεξ και θα τα αναπαράγει «ξαναπαίζοντας την κασέτα του σεξ» στον εγκέφαλό σου κατά βούληση. Τουλάχιστον αυτό προβλέπει ο Άγγλος μελλοντολόγος, φυσικός και μαθηματικός Ian Pearson, επικαλούμενος την πρόοδο της τεχνολογίας.


Ηλεκτρονικό σεξ ή το μέλλον της αυτοϊκανοποίησης;

Κατά τον Βρετανό επιστήμονα, στο μέλλον ειδικοί αισθητήρες θα συλλέγουν τις αισθητηριακές μας εμπειρίες την ώρα που αγκαλιαζόμαστε και κάνουμε σεξ. Στη συνέχεια οι αισθητήρες αυτοί θα μπορούν να ερεθίζουν το νευρικό μας σύστημα κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργούν αυταπάτες ζεστασιάς, κίνησης και πίεσης. Επομένως, όποιος περιστασιακά δεν έχει σύντροφο, θα μπορεί να βιώνει την εμπειρία του ηλεκτρονικού σεξ αποσυρόμενος στα ιδιαίτερα παρέα με το μικροτσίπ του.

Πατήστε δεξί κλικ για οργασμό, παρακαλώ

Όπως ανέφερε ο Ian Pearson στο Wired.co.uk, σε μια πιο προχωρημένη έκδοση τέτοιοι αισθητήρες θα είναι δυνατόν να εμφυτεύονται στον εγκέφαλο. Έτσι, πατώντας ένα κουμπί του υπολογιστή, θα αποστέλλεται (ασύρματα) σήμα στον αισθητήρα να ερεθίσει τους νευρώνες του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνοι για τον οργασμό.

Η σχετική τεχνολογία ήδη υπάρχει, σύμφωνα με νευροεπιστήμονες όπως ο Jack Gallant από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ο οποίος υποστηρίζει ότι «έχουμε ήδη ανοίξει ένα παράθυρο σε ταινίες που παίζονται μέσα στο μυαλό μας».





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: