Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος Ομπάμα τιμά την Μέριλ Στριπ κι εξομολογείται δημόσια τον έρωτά του


«Αγαπώ την Μέριλ Στριπ. Ο σύζυγός της το ξέρει ότι την αγαπώ. Η Μισέλ το ξέρει ότι την αγαπώ. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει κανείς για αυτό...» Πρόεδρος Ομπάμα, στην απονομή των τιμητικών Μεταλλίων Ελευθερίας.

Αγαπάμε την Μέριλ Στριπ, αγαπάτε την Μέριλ Στριπ, ο κόσμος όλος αγαπά την Μέριλ Στριπ. Φαίνεται όμως ότι κανείς δεν μπορεί να διεκδικήσει την Προεδρία του fan club της οσκαρικής ηθοποιού, όταν την κατοχυρώνει ο... Πρόεδρος των Η.Π.Α. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, χθες σε τιμητική εκδήλωση όπου βράβευσε την Στριπ και 17 ακόμα διακεκριμμένους αμερικανούς πολίτες με την ανώτατη τιμή, το Μετάλλιο Ελευθερίας, διαχώρισε τη θέση του και επιβλήθηκε σε όλους μας: είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Μέριλ. Back off. [Τι να πεις στον άνθρωπο που γνωρίζει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών;]
«Αγαπώ την Μέριλ Στριπ. Ο σύζυγός της το ξέρει ότι την αγαπώ. Η Μισέλ το ξέρει ότι την αγαπώ. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί κανείς να κάνει για αυτό....» δήλωσε στους ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου. «Εχει κάνει τα πάντα για την τέχνη της. Μέχρι και ΑΒΒΑ τραγούδησε. Αυτό κι αν ήταν...» (σύμφωνα με τους παρεβρισκομένους αυτό είχε μία δόση σαρκασμού - του Προέδρου δεν του άρεσε το «Mamma Mia!»).
Meryl Streep Obama3Meryl Streep Obama4
Meryl Streep Obama2
Ανάμεσα στους 18 παραλήπτες του Προεδρικού Μεταλλίου Ελευθερίας ήταν κι ο σπουδαίος Στίβι Γουόντερ. «Σ' εχαριστούμε Στίβι» είπε ο Πρόεδρος Ομπάμα κατά τη διάρκεια της απονομής του μεταλλίου στον θρυλικό μουσικό της σόουλ, ομολογώντας ότι το “Talking Book" ήταν το πρώτο άλμπουμ που αγόρασε στα 11 του χρόνια με δικά του χρήματα.
Obama Stevie Wonder
Και κάνοντας λογοπαίγνιο με το εμβληματικό χιτ «Higher Ground» πρόσθεσε: «Μας έκανες όλους να μετακινηθούμε/λικνιστούμε σ' ένα ανώτερο επίπεδο....»
Μετάλλιο επίσης παρέλαβε ο διάσημος δημοσιογράφος Τομ Μπρόκοφ («τον τιμούμε ως έναν από τους σπουδαιότερους δημοσιογράφους του έθνους») και η χήρα του Μπόμπι Κένεντι, Εθελ («με αυτό τον τρόπο ευχαριστούμε μία κυρία που η αγάπη της για την οικογένειά της μπορεί μόνο να συγκριθεί με την αγάπη της για αυτή τη χώρα»).
Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα της... Προεδρικής ερωτικής εξομολόγησης στην Μέριλ Στριπ:





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: