Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα χάπια μου... Η Τζένιφερ Ανιστον τα δίνει όλα στο τρέιλερ του «Cake»


Η ταινία του Ντάνιελ Μπαρνς, μπορεί να φέρει την ηθοποιό μέχρι το πρώτο της αληθινά σημαντικό βραβείο.


Από την πρώτη κι όλας προβολή του φιλμ στο φεστιβάλ του Τορόντο, η ταινία δημιούργησε σημαντικό buzz κάνοντας πολλούς να μιλούν για την ερμηνεία που θα φέρει την Τζένιφερ Ανιστον στα Οσκαρ.
Βλέποντας το πρώτο τρέιλερ μπορείς να αναγνωρίσεις πως η Ανιστον δίνει μια ερμηνεία που είναι πολύ πιο απαιτητική από τους συνηθισμένους ρόλους της χαριτωμένης νεαρής με τα όμορφα μαλλιά, αλλά ο τόνος του φιλμ είναι ίσως λιγότερο «σοβαρός» απ όσο θα περίμενες από έναν oscar contender.
Εν τούτοις όλοι αγαπούν να βλέπουν τις σταρ του Χόλιγουντ να τσαλακώνουν το προφίλ τους, οπότε μια σειρά από υποψηφιότητες δεν δείχνει καθόλου απίθανη και μια Χρυσή Σφαίρα ακούγεται σαν ένα καλό στοίχημα...
Το φιλμ του Μπαρνς φιλοξενεί την Ανιστον στον ρόλο μιας δύστροπης, εθισμένης στα παυσίπονα γυναίκας που αποκτά μια καινούρια εμμονή με την αυτοκτονία μιας γυναίκας που ήταν μέλος της ομάδας αντιμετώπισης χρόνιου πόνου, τις συνεδρίες της οποίας παρακολουθούσε και η ίδια.
Μια εμμονή που θα την οδηγήσει σε μια σειρά από λάθος επιλογές, σε μια ζωή που μοιάζει να έχει ήδη πάρει λάθος τροπή. Αλλά που ίσως, μερικές φορές, αντίθετα με το αξίωμα, μια σειρά από «λάθη» μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι σωστό...
Εκτός από την Ανιστον, στο φιλμ συμπρωταγωνιστούν μια σειρά από εξιαρετικούς ηθοποιούς όπως ο Γουίλιαμ Μέισι, ο Σαμ Γουόρδινγκτον, η Ανα Κέντρικ, η Φελίσιτι Χάφμαν, η Μάμι Γκάμερ κι ο Κρις Μεσίνα.




More ABC US news | ABC World News



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: