Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Κριστίνα Χέντριξ...Mad Woman



Οι γυναίκες αναγνώστριες του περιοδικού Esquire την ονόμασαν "η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμo" ενώ το 2010 είχε ψηφιστεί από το ίδιο περιοδικό ως "η πιο όμορφη Αμερικανίδα". Η ηθοποιός Κριστίνα Χέντριξ, την οποία αγαπήσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά "Mad Men", θυμίζει κάτι από τις φλογερές stars της δεκαετίας του '60.


Η γοητευτική κοκκινομάλλα Κριστίνα Χέντριξ γεννήθηκε στην πραγματικότητα ξανθιά στο Νόξβιλ του Τενεσί το Μάιο του 1975 και σε ηλικία 10 χρόνων άρχισε να βάφει τα μαλλιά της κόκκινα, επηρεασμένη από το βιβλίο "Anne of Green Gables". 

Σε ηλικία 3 χρόνων μετακόμισε με την οικογένεια της στο Αϊντάχο και άρχισε να αγαπάει την υποκριτική στο Γυμνάσιο. 

Εκείνη την περίοδο είχε υιοθετήσει ένα goth στυλ με αποτέλεσμα οι συμμαθητές της να την αποφεύγουν, για αυτό και βρήκε "καταφύγιο" στο τμήμα υποκριτικής. 

Όπως συμβαίνει σε πολλές ηθοποιούς, έτσι και ο δρόμος της Χέντριξ για το Χόλιγουντ έκανε μια παράκαμψη στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, όπου ασχολήθηκε για μερικά χρόνια με το modeling, αποκτώντας την αυτοπεποίθηση μπροστά στην κάμερα. 

Στη συνέχεια φυσικά πέρασε από αρκετές άκαρπες οντισιόν, μέχρι που τελικά βρήκε έναν ρόλο στην τηλεταινία "Sorority". Μετά από αρκετά guest σε δημοφιλείς σειρές όπως οι "Angel", "Cold Case" και "Las Vegas" άρχισε να κερδίζει όλο και μεγαλύτερους ρόλους, μεταξύ των οποίων στις σειρές "ER" και "Firefly". 

Η μεγάλη επιτυχία, όμως, ήρθε το 2007 όταν οι παραγωγοί της σειράς "Mad Men" βρήκαν στην Κριστίνα την ηθοποιό που θα μπορούσε να υποδυθεί το ρόλο της ξελογιάστρας γραμματέως Joan Holloway.


 Η Κριστίνα μέχρι σήμερα συνεχίζει να κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της στη σειρά ενώ έχει προταθεί πέντε φορές για Emmy Award.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: