Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Angelina Jolie VS Kim Kardashian: Μία νέα κόντρα ανατέλλει;



Διαβάζοντας την είδηση αυτή, δεν μπορέσαμε να μη γελάσουμε με ικανοποίηση, μιας και το μοναδικό άτομο το οποίο δεν είχε μέχρι στιγμής ενοχλήσει η Kim Kardashian, ήταν η Angelina Jolie,
της οποίας το star quality και γενικότερα η περσόνα της, την κάνει περιζήτητη και φυσικά διακαή πόθο, των απανταχού, άνευ λόγου stars όπως η Kim!

Mα να που τελικά, η κυρία με τα αξιοπρόσεκτα οπίσθια, αποφάσισε να κάνει την επαφή της με την Angie, σε μία προσπάθεια να την αποδεχτεί μεγαλύτερη και πιο σοβαρή μερίδα του κοινού. Αφού λοιπόν το ταξίδι της στην μακρινή Αυστραλία συνέπεσε με την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας της Angie, Unbroken, αποφάσισε να βάλει λιτούς και δεμένους προκειμένου, όχι μόνο να πάρει την πολυπόθητη πρόσκληση, αλλά να μπορέσει να έχει και μία πόζα στο πλευρό της Angelina και του Brad!

Θέλετε να μάθετε τι έγινε; Σύμφωνα με πληροφορίες, η Angelina απαγόρευσε, όχι μόνο να την πλησιάσει η Kim, αλλά και να είναι καλεσμένη στην πρεμιέρα, πιστεύοντας ότι θα κάνει κακό στη δημόσια εικόνα της. Ο εκπρόσωπος της Kardashian βέβαια τα διέψευσε όλα, λέγοντας ότι δεν εξέφρασε ποτέ της την επιθυμία να παραβρεθεί στη συγκεκριμένη πρεμιέρα, μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έπρεπε να είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το μέρος στο οποίο θα γινόταν.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι θεωρούμε λίγο απίθανο η Angelina να ασχολήθηκε προσωπικά με την Kim, αλλά δε θεωρούμε καθόλου απίθανο, η ομάδα της διάσημης ηθοποιού να προσπάθησε να την προστατεύσει από τη λαίλαπα που ακούει στο όνομα Kardashian!

Πάντως, αν όντως υπάρξει τέτοια κόντρα, θα γελάσουμε πολύ!




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: