Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

10 πράγματα που θα σου συμβούν αμέσως μόλις γίνεις ...ο εαυτός σου!



Όταν ήσουν μικρός είχες μια προσωπικότητα, μια ταυτότητα, ιδιότητες και συμπεριφορές που σε χαρακτήριζαν ως ένα μίνι, ανθρώπινο ον. Ως ενήλικας, έχεις αναπτύξει νοητικές ικανότητες προκειμένου να ελίσσεσαι στο περιβάλλον σου και να προσαρμόζεις την προσωπικότητά σου αναλόγως τα άτομα και τις συνθήκες που σε περιτριγυρίζουν.
Μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όμως τι συμβαίνει όταν όλη σου η ζωή βασίζεται στο πως θέλουν να σε βλέπουν οι άλλοι; Όταν επισκιάζεις την αληθινή σου προσωπικότητα, είναι πολύ πιθανό να βλάψεις σοβαρά τους μακροπρόθεσμους στόχους της ζωής σου. Ξεκίνα να είσαι ο εαυτός σου από σήμερα και παρατήρησε τις παρακάτω εντυπωσιακές αλλαγές στη ζωή σου.


1. Θα προσελκύεις τους σωστούς ανθρώπους.
Όταν παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, ελκύεις μια μάζα ανθρώπων που δεν θα υποστηρίξουν τα πραγματικά σου όνειρα και στόχους. Μπορεί να θες να φαίνεσαι ανώτερος ή εξυπνότερος, όμως όταν δεν είσαι αυθεντικός, κάνεις μπαμ! Γι αυτό μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των άλλων και άφησε τον κόσμο να σε αγαπήσει γι αυτό που είσαι.

2. Θα βγάλεις περισσότερα χρήματα.
Ο κόσμος αγοράζει από τον κόσμο. Σε όλους μας αρέσει να βγαίνουμε έξω και να ξοδεύουμε χρήματα για την πάρτη μας. Όταν είσαι ο εαυτός σου, μπορείς να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους ανθρώπους, σε βαθύτερο επίπεδο, κάτι που θα δημιουργήσει καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σου, τα αφεντικά σου και τους πελάτες σου. Όποιο επάγγελμα και αν ακολουθήσεις, θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαφή με ανθρώπους. Αν καταφέρεις να συνδεθείς πραγματικά μαζί τους, θα ακολουθήσουν περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες, όπως προαγωγές, tips, κλπ, αναλόγως τη δουλειά.

3. Θα γνωρίσεις τον κατάλληλο σύντροφο.
Το μυστικό για να βρεις την αγάπη είναι να είσαι ο εαυτός σου. Σίγουρα μπορείς να προσελκύσεις κάποιον με το να υποκρίνεσαι κάτι που δεν είσαι, όμως είναι θέμα χρόνο μέχρι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός σου εαυτός. Ούτε εσύ ο ίδιος δε θα καταφέρεις να προσποιείσαι για πάντα. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι ατέλειές μας είναι αυτές που πολλές φορές μας κάνουν ερωτεύσιμους. Για να σε αγαπήσει κάποιος θα πρέπει πρώτα να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου και να τον αφήσεις να επικοινωνήσει με τον άλλον σε βαθύτερο επίπεδο.

4. Θα σε εμπιστεύονται.
Όταν είσαι ο εαυτός σου, οδηγείς τους άλλους σε μια «εμπειρική» γνώση του ποιος είσαι πραγματικά. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθει κάποιος την ασφάλεια του ότι έχει να κάνει με ένα άτομο που συμπεριφέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο και πιστεύει όλα όσα λέει. Είναι πολύ πιθανότερο να σε εμπιστευθεί τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, από ότι εάν είσαι ψεύτικος.

5. Θα είσαι πιο άνετος.
Στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου, στη ζωή σου ολόκληρη. Γιατί; Με το να προσποιείσαι συνεχώς, σημαίνει πως ανησυχείς για το πώς θα εντυπωσιάζεις τους ανθρώπους κάθε ώρα και στιγμή, κάτι που σε γεμίζει άγχος και ανασφάλεια. Έτσι, πάνω στη διαρκή προσπάθεια να είσαι «τέλειος», κάνεις λάθη και παίρνεις αποφάσεις που δεν σε βγάζουν πουθενά. Μάθε να εκτιμάς τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι και θα το κάνουν με τη σειρά τους και οι υπόλοιποι.

6. Θα είσαι πιο ενεργητικός.
Είναι φοβερό το αίσθημα του να είσαι αυθεντικός. Γίνεσαι πόλος έλξης για νέους ανθρώπους και νέες ευκαιρίες. Όταν ζεις παράλληλα με τον πραγματικό σου εαυτό, νιώθεις πιο χαρούμενος, κάτι που σε κάνει να εκκρίνεις περισσότερες ενδορφίνες. Αυτές οι καταπληκτικές ουσίες, ενισχύουν φυσικά την ενέργεια, τη διάθεση και την θετικότητά σου.

7. Θα κοιμάσαι καλύτερα.
Με καθαρή συνείδηση! Θετικά συναισθήματα, λιγότερη ανασφάλεια και ήρεμη σκέψη θα σε πλημμυρίζουν, όταν ξέρεις πως είσαι ο εαυτός σου. Δεν έχεις την ανάγκη να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, ούτε να ανησυχείς για το πώς θα εντυπωσιάσεις την επόμενη μέρα τους γύρω σου. Για να μην αναφέρω και τα ήδη γνωστά οφέλη του καλού ύπνου που θα σε συνοδεύουν.

8. Θα έχεις λιγότερο άγχος.
Είναι πιο εύκολο να είσαι αυθεντικός, παρά να προσποιείσαι συνέχεια. Το να θυμάσαι ακριβώς τα ψέματα και τις ιστορίες που έχεις πει είναι πολύ κουραστικό και αγχωτικό. Και αν πεις κάτι λάθος; Ουπς! Μόλις έγινες ο περίγελος…

9. Θα σε θεωρούν αληθινό.
Κάτι που όντως είσαι! Γίνεσαι συμπαθής και εμπνέεις ενδιαφέρον στον υπόλοιπο κόσμο.

10. Θα είσαι πιο ευτυχισμένος.
Αν μαζέψεις όλα τα παραπάνω, δε συμφωνείς ότι συνθέτουν έναν χαρούμενο άνθρωπο; Το να είσαι άξιος εμπιστοσύνης, να σε συμπαθούν, να σε ακολουθούν, να σε συμβουλεύονται, να έχεις ψυχική ηρεμία και όλα τα συναφή, θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο απλή. Υποστήριξε αυτό που είσαι και θα δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: