Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Tι είναι η φωτογράφηση γνωριμίας;



Συνήθως απευθυνόμαστε στους φωτογράφους για τη φωτογράφηση την ημέρα του γάμου μας ή - κατά την τελευταία μόδα - για ένα after wedding shooting σε μέρη περίεργα και concept ανατρεπτικό.


Γιατί να μην επιχειρήσουμε και ένα prewedding shooting; Για παράδειγμα, την ημέρα που θα έχετε κανονίσει την πρόβα για το μακιγιάζ και το χτένισμα είναι μια ιδανική περίπτωση - ε, ναι γιατί θέλουμε να είμαστε και όμορφες - να ποζάρετε με τον αγαπημένο σας. 

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περιττό αλλά 1. πόσες φωτογραφίες - με "πολιτικά ρούχα" ΄- έχετε ως ζευγάρι που να είναι πραγματικά ωραίες χωρίς να φαίνεστε στημένοι ή πίσω από τα όμορφα σας πρόσωπα να ξεπηδά μια κολώνα της ΔΕΗ. και 2. νομίζουμε ότι έχει τρομερό ενδιαφέρον να υπάρχουν φωτογραφίες σας με το ίδιο χτένισμα και το ίδιο μακιγιάζ αλλά με νυφικό και χωρίς. 

Επιπλέον, αναπτύσσεται μια σχέση οικειότητας με το φωτογράφο πολύ σημαντική και για τον ίδιο καθώς τον βοηθάει να σας καταλάβει και να πετύχει τις πόζες και το στήσιμο την μέρα του γάμου που η πίεση θα είναι μεγαλύτερη.

Σκεφτείτε γωνιές του σπιτιού που αγαπάτε πολύ και οι δυο, το αγαπημένο σας μπαράκι, ένα χόμπυ που σας αρέσει ακόμη και τη γειτονιά του νέου σας σπιτικού. Χαλαρώστε και παίξτε με το φακό!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: