Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Αποκάλυψη: Νεαρή star αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά


Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά πιστεύαμε ότι τον τελευταίο καιρό, η μόδα με τα ναρκωτικά στη showbiz, έχει κάπως κοπάσει, μιας και για κάποιο περίεργο λόγο, το να είσαι διάσημος και παράλληλα... 
κατεστραμμένος, δεν είναι πια και τόσο σύνηθες. Μήπως γιατί πλέον δεν υπάρχει τόσο ταλέντο ή μήπως γιατί το fitness έχει επιβληθεί τόσο έντονα, που οι stars προτιμούν την υγεία και το κορμί, από την... παραζάλη των ναρκωτικών;

Οπότε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, όταν πληροφορηθήκαμε ότι μία νεαρή και διάσημη ηθοποιός, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά, μιας και βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία στο διαμέρισμά της. Αναφερόμαστε στην πρωταγωνίστρια του Twillight, Ashley Greene, της οποίας το μεγάλο μυστικό αποκαλύφθηκε εξαιτίας μιας φωτιάς που έπιασε πρόσφατα το διαμέρισμά της.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ανάμεσα σε ό, τι απέμεινε από το διαμέρισμα, ήταν και μία πίπα η οποία χρησιμεύει στο κάπνισμα κρακ (κρυσταλλικής κοκαίνης). Όπως ήταν φυσικό, μόλις έγινε γνωστό το συγκεκριμένο εύρημα, η 27χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, ειδικά από τη συντηρητική κοινωνία της Αμερικής.

Μία φίλη της Greene ωστόσο, δήλωσε ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες και πως δεν υπάρχει περίπτωση η star να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Ωστόσο το κακό έχει ήδη γίνει.







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: