Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Χάλι Μπέρι και Scandale



Πότε ξεκίνησε να φοράει σουτιέν, γιατί το φοράει συνέχεια, ποιoν τύπο προτιμάει... Ολα αυτά αρχίζει να αποκαλύπτει ξαφνικά η Χάλι Μπέρι, αλλά με σημαντικό λόγο. Η σούπερ σταρ επένδυσε στη γαλλική εταιρεία εσωρούχων Scandale και τώρα κάνει τα πάντα για να την προμοτάρει.

Μιλώντας στη Vogue δήλωσε: «Από τότε που αναπτύχθηκε το στήθος μου, άρχισα να φοράω σουτιέν 24 ώρες το 24ωρο. Η μαμά μου μού είχε πει να φοράω πάντα σουτιέν για να μην χαλαρώσει νωρίς το στήθος μου. Το κάνω σε όλη μου τη ζωή και σήμερα δείχνουν πολύ όμορφα εξαιτίας αυτού του μυστικού!». Αισθάνεται περίπου σαν ειδικός στο θέμα. Και συνεχίζει λέγοντας πως κοιμάται με τα σουτιέν της, τα φοράει συνέχεια, τα βγάζει μόνο για να τα πλύνει.


Παντρεμένη με τον Γάλλο ηθοποιό Oλιβιέ Μαρτίνεζ, ζει κυρίως στο Παρίσι πλέον. Εκεί ανακάλυψε την εταιρεία εσωρούχων Scandale (ιδρύθηκε το 1932) και λάτρεψε τα προϊόντα της. Επένδυσε στην εταιρεία με στόχο να την κάνει γνωστή στην παγκόσμια αγορά. «Οι Γαλλίδες ανανεώνουν συνεχώς τα εσώρουχά τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι και να πάνε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου, να τους βγάλουν τα ρούχα και να μη φοράνε υπέροχα εσώρουχα».


Η νέα κολεξιόν θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου σε όλες τις ΗΠΑ μέσω της Target, σε απίστευτες τιμές: 16 με 18 δολάρια για κάθε σουτιέν, περίπου 7 για τα σλιπάκια.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: