Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

O Jude Law πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Johnnie Walker Blue Label «THE GENTLEMANS WAGER»



To Johnnie Walker Blue Label μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη με το λανσάρισμα της μικρού μήκους ταινία «THE GENTLEMANS WAGER» και πρωταγωνιστές τους Jude Law και Giancarlo Giannini.


H ταινία που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο και προβλήθηκε αποκλειστικά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 27/08 ξεκινά μεταφέροντάς μας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στα ανοιχτά των British Virgin Islands της Καραϊβικής πάνω σε ένα σπάνιο ιστιοφόρο του 1928.

Kαθώς η πρόκληση δεν σταματάει ποτέ να γοητεύει ένα αρσενικό, οι δυο γοητευτικοί και… καλοντυμένοι κύριοι που όπως φαίνεται δείχνουν να έχουν ό,τι μπορεί να επιθυμήσει ένας άντρας, με θέα τον απέραντο ωκεανό απολαμβάνουν από ένα ποτήρι Johnnie Walker Blue Label -που διακρίνεται για τον premium χαρακτήρα του, αναζητώντας μια σπάνια εμπειρία.

Το σύνθημα δίνεται όταν ο βρετανός ηθοποιός «ρίχνει στο τραπέζι» την επιθυμία να αγοράσει αυτό το μοναδικό σκάφος όχι πληρώνοντάς το αλλά κερδίζοντας το, βάζοντας σε δοκιμασία τον ίδιο του τον εαυτό υποσχόμενος μια special χορευτική παράσταση! Το στοίχημα μπαίνει και οι δυο κύριοι επισφραγίζουν τη συμφωνία τους τσουγκρίζοντας τα ποτήρια τους.

Μάλιστα, ο Jude Law σχολιάζοντας την ταινία σε δήλωσή του σχετικά υποστήριξε: «Ο σκοπός της ταινίας είναι να παρουσιάσει την ατομική πρόοδο και βελτίωση, πράγματα τα οποία προσπαθώ να πετύχω και στη δουλειά μου, αλλά και στην καθημερινή μου ζωή. Έπρεπε να μάθω νέα πράγματα για τα γυρίσματα αυτής της ταινίας.».

Η ιστορία όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς το φιλμ διάρκειας 6.30 λεπτών σκηνοθετημένο από το γιο του Ridley Scott, Jake Scott μας μεταφέρει στο Λονδίνο και στην εξέλιξη του στοιχήματος, κρατώντας το ενδιαφέρον του θεατή αμείωτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Εκτός από την υπόθεση και τους σπουδαίους ηθοποιούς, το ολιγόλεπτο φιλμάκι θα σας κερδίσει επίσης με την φωτογραφία του, αλλά και την υπέροχη jazz μουσική με την οποία έχει επενδυθεί.

Aξίζει να σημειώσουμε πως η ταινία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο έχοντας ήδη σημειώσει περισσότερα από 9 εκατομμύρια views στο YouTube, με τον Jude Law να δίνει ένα πραγματικό ρεσιτάλ!

Απολαύστε τον!








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: