Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο πρώην σύζυγoς της Jolie σπάει τη σιωπή του


Ο πρώην άντρας της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton σπάει τη σιωπή του. Μιλάει για τα πολυσυζητημένα γύρω από το λαιμό τους κρεμαστά λουκέτα και πώς τα επέλεξαν.



Tα κολιέ αυτά ήταν αποκλειστικά και μόνο ιδέα της πρώην συζύγου μου, δήλωσε ο Bob . Διανύαμε μία πολύ δύσκολη εποχή καθώς και οι δύο μας είχαμε πολλές ώρες γυρισμάτων με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε ελάχιστα. Έτσι η Angelina αποφάσισε να έχουμε κάτι μαζί μας ώστε να αισθανόμαστε ο ένας τον άλλον περισσότερο. Και δεν ήταν κάτι άλλο από αυτά τα κλασσικά κρεμαστά που τοποθετείς μέσα τη μικρή φωτογραφία των παιδιών σου ή έστω μία τρίχα από τους πρώτους μήνες της ζωής τους.



Η Angelina όμως έκανε τη διαφορά ζητώντας από τον Bob να δώσει λίγο από το αίμα του. Κρατώντας ένα ξυραφάκι του πρότεινε να κάνει ο ένας δώρο στον άλλον ένα αποτύπωμα αίματος... ώστε να το έχουν για πάντα μαζί τους. Τι ρομαντική ιδέα και αυτή;



Τώρα, λοιπόν, καταλαβαίνουμε τι εννοούσε ο Bob όταν μίλαγε για μία σχέση απόλυτης τρέλας και έναν αταίριαστο γάμο που ποτέ δεν του άρεσε ιδιαίτερα.











ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: