Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

«Ιnto the Woods»: Η Μέριλ Στριπ, ο Τζόνι Ντεπ και όλη η μαγεία του παραμυθιού σε ένα βίντεο



H Kοκκινοσκουφίτσα κι ο κακός Λύκος, η Ραπουνζέλ και η Σταχτοπούτα συναντιούνται σε ένα μαγικό mashup που έχει ήδη κερδίσει πλείστους οπαδούς στο Μπρόντγουεϊ και τώρα μεταφέρεται στο σινεμά από την Ντίσνεϊ, τον φαν του μιούζικαλ Ρομπ Μάρσαλ κι ένα λαμπερό καστ, όπου ξεχωρίζουν η Μέριλ Στριπ, ο Τζόνι Ντεπ, η Έμιλι Μπλαντ, η Άννα Κέντρικ κι ο Κρις Πάιν.


Μια μελωδική featurette με καινούργια πλάνα και πολλές φωτογραφίες μάς ξεναγούν στον σκοτεινό παραμυθένιο κόσμο των Γκριμ, όπως τον φαντάστηκε ο Στίβεν Ζόντχαϊμ και με tagline «πρόσεχε τι εύχεσαι», κατάρες, ευχές, μάγια και φίλτρα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του θεατή, με μαύρο χιούμορ και -όσο ενήλικες επιτρέπει το όνομα της Ντίσνεϊ – ανατροπές.

Παράλληλα, οι συντελεστές μιλούν για τη σκοτεινή μαγεία του παραμυθιού και για τη συνάντηση του πραγματικού, ενήλικου κόσμου με την παιδική φαντασία:



Όσοι έχουν υπόψη τους το «Into the Woods» θα γνωρίζουν ότι παρά τους παραμυθένιους χαρακτήρες των κλασικών ιστοριών των Γκριμ, το έργο έχει ευδιάκριτα ενήλικα χαρακτηριστικά, απιστία, σεξ, θάνατο (ακόμα και αγαπημένου χαρακτήρα κοριτσίστικου παραμυθιού) και σκοτεινές αλληγορίες, στοιχεία που μαζί με την υπέροχη μουσική του το κατέστησαν τόσο δημοφιλές στα διεθνή θεατρικά κοινά από τα μέσα της δεκαετίας του '80, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή.

Η ιστορία ακολουθεί έναν φούρναρη και τη γυναίκα του που προσπαθούν μέσα στο δάσος να λύσουν τα μάγια που έχει ρίξει επάνω τους μια εκδικητική μάγισσα. Στο δρόμο τους συναντούν κλασικούς ήρωες των παραμυθιών σε ένα μείγμα που μοιάζει με μπερδεμένες παιδικές αναμνήσεις.

Αναμενόμενα το στούντιο των παιδικών επιτυχιών έχει ήδη «φωτίσει» τις πιο «σκούρες» εικόνες και σκηνές του έργου για την ταινία που θα είναι έτοιμη για κυκλοφορία τα Χριστούγεννα κι ελπίζουμε τουλάχιστον ότι θα θυμίζει έστω και σε βασικά χαρακτηριστικά το πρωτότυπο θεατρικό, συνεχίζοντας την επιτυχία μιας άλλης «αντεστραμμένης» παραμυθένιας ηρωίδας, της πρόσφατης «Maleficent».

Δείτε στη συνέχεια πολλές φωτογραφίες και τα εξώφυλλα του Entertainment Weekly με τους κεντρικούς χαρακτήρες του μιούζικαλ.

μιούζικαλ.
H Άννα Κέντρικ ως Σταχτοπούτα κι ο Κρις Πάιν ως Πρίγκιπας



Ο Τζέιμς Κόρντεν είναι ο φούρναρης και η Έμιλι Μπλαντ είναι η γυναίκα του



Η Μέριλ Στριπ ως μάγισσα με την Μακένζι Μόζι ως Ραπουνζέλ



Λίλα Κρόφορντ και Τζόνι Ντεπ είναι η Κοκκινοσκουφίτσα κι ο Κακός Λύκος




















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: