Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Κόκκινα χείλη με κόκκινο φόρεμα. Θα το τολμούσες όπως η Megan Fox;

Πόσες από εσάς αλήθεια θα τολμούσατε ένα τέτοιο συνδυασμό; Η αλήθεια είναι ότι πολλές το τολμούν αλλά λίγες το πετυχαίνουν!

Η Megan Fox όχι μόνο το πέτυχε αλλά εντυπωσίασε με την εμφάνισή της το κοινό. Επιλέγοντας ένα κόκκινο Versace φόρεμα, έκανε τον τέλειο συνδυασμό στο μακιγιάζ και το χτένισμά της, πετυχαίνοντας ένα κλασσικό- θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε- χειμερινό look, που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.


Εάν λοιπόν σας άρεσε τόσο πολύ και θέλετε να πετύχετε και εσείς μόνες σας από το σπίτι, το look της Megan δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τα tips και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η make up artist της, Monika Blunder.


MTI1MjU3NjA3NDkyNDU0NDEw
1) Χρησιμοποίησα ένα ειδικό πινέλο και άπλωσα το foundation (Clé de Peau Beauté Silky Cream Foundation in O30) ενώ για να καλύψω τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια έβαλα concealer (NARS Radiant Creamy Concealer in Custard).
2) Στα μάγουλα έβαλα το ρουζ (LoracBakedματ SatinBlushσε VelvetRope) ενώ  χρησιμοποίησα και τη πούδρα (Hourglass Ambient Lighting Powder in Dim Light) για να φωτίσω κάποια σημεία του προσώπου της .
3) Γέμισα τα φρύδια με  το μολύβι φρυδιών (Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade)  σε σκούρο καφέ.
4) Επέλεξα τη σκιά  Shiseido Shimmering Cream Eye Color in Sunshower και την  εφάρμοσα στο κάτω μέρος των φρυδιών και σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι τις βλεφαρίδες . Έπειτα, χρησιμοποίησα το  eyeliner Tarte Lights, Camera, Lashes Precision Longwear Eyeliner in Black, σε μαύρο χρώμα  και  έκανα μια  λεπτή γραμμή κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων, την οποία τράβηξα  προς τα έξω, έτσι ώστε να σχηματιστεί μια εξωτερική γωνία.
5) Στις βλεφαρίδες έβαλα τη μάσκαρα  Sisley So Intense Mascara και στη συνέχεια για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα χρησιμοποίησα τις Ardell Individual Lashes .
6)Ολοκλήρωσα την εμφάνιση με το κραγιόν  Hourglass Femme Rouge Velvet Creme Lipstick.
Κι επειδή τα περισσότερα από τα προϊόντα που η Monika Blunder  χρησιμοποίησε  δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ένα κραγιόν που έχει την ίδια απόχρωση και φυσικά το ίδιο λαμπερό αποτέλεσμα, το  Giorgio Armani Rouge Ecstasy 406.
GAB-RougeBlack-Ecstasy---Rouge-Ecstasy res 21 10

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμείς  ήδη το αγαπήσαμε και το βάλαμε στο νεσεσέρ μας!
Είτε το look σας λοιπόν είναι πιο κλασσικό , είτε πιο μοντέρνο το κόκκινο κραγιόν στη σωστή απόχρωση θα απογειώσει την εμφάνισή σας!











ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: