Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

O Ρίντλεϊ Σκοτ μιλάει για τη μεγάλη... «Εξοδο»!


Ετοιμη για να κόψει στα δύο τη θάλασσα του παγκόσμιου box-office και να φτάσει θριαμβεύτρια στα Οσκαρ του 2015, η «Εξοδος» του Ρίντλει Σκοτ αποκαλύπτει εικόνες και βιβλικές σκέψεις, έτσι όπως τις εξομολογείται στην κάμερα ο ίδιος ο δημιουργός της.

«O "Μονομάχος" ήταν μια περιορισμένη ιστορία για την εκδίκηση. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή γιατί όταν αποφάσισα να την κάνω υπήρχαν πολλοί που γελούσαν, γιατί θα έκανα μια ταινία με σπαθιά, με άντρες που θα τριγυρνούσαν με φουστάνια και διάφορα άλλα παρόμοια. Αλλά αυτό που κάναμε άνοιξε έναν καινούριο κόσμο. Ολα τώρα έχουν να κάνουν με Θεούς και Βασιλιάδες και νομίζω πως αυτό οφείλεται σε αυτό που έκανε ο Ράσελ Κρόου στον "Μονομάχο". Αληθινά το πιστεύω...»
Ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη πιο φιλόδοξο, ακόμη πιο βιβλικό και με τον ενθουσιασμό ενός σκηνοθέτη που κάθε φορά που αναλαμβάνει κάποιο σχέδιο έρχεται για να «κλειδώσει» το είδος με το οποίο ασχολείται και να ανοίξει νέους ορίζοντες, το «Eξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» δεν είναι απλά η καινούρια ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ. Είναι το Χόλιγουντ στα καλύτερά του, η απάντηση στο «δεν το κάνουν πια όπως παλιά» και ένας τρόπος να συνεχίσει το σινεμά να είναι μια φαντασμαγορία.
Exodus Ridley Scott 607
Δείτε τον Ρίντλεϊ Σκοτ στο παρακάτω αποκλειστικό και υποτιτλισμένο στα ελληνικά βίντεο να εξηγεί γιατί όταν διάβασε το σενάριο της ταινίας δέχτηκε αμέσως να το σκηνοθετήσει, τι ακριβώς πίστευε ο Κρίστιαν Μπέιλ για τον Μωυσή και δείτε εντυπωσιακές σκηνές από την ταινία που με την... έξοδό της στις αίθουσες φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει όλα όσα γνωρίζαμε για το μεγάλο θέαμα και τις αιώνιες ιστορίες αυτού του κόσμου.

Η οσκαρική πορεία του «Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες» θα ξεκινήσει το Δεκέμβριο του 2014 όταν θα βγει στις αίθουσες του κόσμου και στην Ελλάδα από την Odeon.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: