Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Kate Hudson



Η φράση «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» ισχύει απόλυτα στην περίπτωσή της. Κόρη της διάσημης ηθοποιού Goldie Hawn, η Kate Hudson ασχολήθηκε με την υποκριτική και μέχρι σήμερα τα έχει καταφέρει περίφημα.

Η αναγνώριση για την 34χρονη Αμερικανίδα ήρθε το 2001 με τον ρόλο της στην ταινία «Σχεδόν Διάσημοι» (Almost Famous), για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β΄ Γυναικείου Ρόλου, ενώ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ. Είναι μητέρα 2 αγοριών, καρποί του έρωτά της με τον Chris Robinson, τραγουδιστή των «The Black Crowes» και τον Matthew Bellamy του συγκροτήματος «Muse».

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Τέλος τα ακριβά φορέματα
«Δεν αγοράζω επώνυμα ρούχα, γιατί δεν το αντέχει η τσέπη μου. Πριν γίνει διάσημη η Isabel Marant, πήγαινα στο κατάστημά της στο Παρίσι και ψώνιζα. Πλέον, το έχω σταματήσει».

Γυμναστική
«Κάνω 15 χρόνια ασκήσεις πιλάτες, οι οποίες με έχουν βοηθήσει να αποκτήσω σφιχτούς κοιλιακούς. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, χορεύω ή κάνω βόλτες με το ποδήλατο».

Αχώριστη σχέση
«Κουβαλάω πάντα μαζί μου την κρέμα σώματος της εταιρείας Almay. Είναι πραγματικά μαγική».

Η λίστα του μανάβη
«Από τα λαχανικά μού αρέσουν τα κολοκύθια και τα μπρόκολα, ενώ τα αγαπημένα μου φρούτα είναι ο ανανάς, τα μούρα και το καρπούζι. Επίσης, έχω αδυναμία στις σάλτσες Tabasco».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Προλήψεις
«Είμαι προληπτική, αλλά δεν θα φτάσω στο σημείο να φορέσω το ίδιο εσώρουχο για δύο συνεχόμενες εβδομάδες».

Ανατροφή
«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου μου τις… έβρεχαν πού και πού. Έμαθα να είμαι πολύ πειθαρχημένη και ταυτόχρονα να έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου».

Προς την επιτυχία
«Μόνο αν έχεις περάσει από την αποτυχία μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Πρέπει να περάσεις από τα δύσκολα για να φτάσεις σε ό,τι αξίζει».

Κοσμήματα
«Όταν δεν αισθάνομαι καλά, αγοράζω κοσμήματα. Στοιχίζουν, αλλά μου φτιάχνουν τη διάθεση».

Ταινίες
«Δεν είμαι φαν των ρομαντικών κομεντί. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ποτέ δεν τρέχω να τις δω».





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: