Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η φωτογράφιση της Μιράντα Κερ με μια Honda Superhawk



Αποτελεί ένα από τα ζωντανά σύμβολα της γυναικείας ομορφιάς, ο άγγελος της Victoria Secret αυτή τη φορά φωτογραφίζεται για λογαριασμό του Net-A-Porter’s The Edit, οδηγώντας μια κλασική μοτοσικλέτα της Honda


Η ομορφιά μελαχρινή ανεβασμένη επάνω στην Honda Superhawk, προκαλεί, δίχως άλλο, ντελίριο ενθουσιασμού στο ανδρικό κοινό.


Η πρώην σύζυγος του Βρετανού ηθοποιού Ορλάντο Μπλούμ, η 31 χρονών Αυστραλή, αποδείχθηκε να είναι μια πραγματική οδηγός μοτοσικλέτας. Και μάλιστα από μικρή ηλικία, αφού, όπως αναφέρει στο Gunnedah, στην Αυστραλία, όπου μεγάλωσε, χρησιμοποιούσε ένα μηχανάκι από όταν ήταν πέντε χρονών.


«Ανέβαινα σε ένα μικρό Peewee 50 και πήγαινα γύρω από τον αχυρώνα των παππούδων μου», εξομολογήθηκε η Κερ, προσθέτοντας: «Η οδήγηση μου προσφέρει στο έπακρο το αίσθημα της ελευθερίας»


Η Μιράντα ξεκίνησε την καριέρα της στα 14 και ήρθε στο προσκήνιο το 2007, ως ένας από τους Αγγέλους της Victoria Secret ,στην Βικτώριας. Αποτελεί δε το πρώτο μοντέλο από την Αυστραλία για να συμμετέχει στην εκστρατεία της Victoria Secret. Πριν μερικούς μήνες, φιλοξενήθηκε επίσης στην βρετανική έκδοση του GQ.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: