Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

H Σκάρλετ Τζοχάνσον σε τηλεοπτική σειρά



Ένα φιλόδοξο σίριαλ εποχής είναι το επόμενο πρότζεκτ της Σκάρλετ.


Από τότε που έφερε τη μικρή Ρόουζ στον κόσμο στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι μία συνηθισμένη μαμά που αφιερώνει όλο της το χρόνο στο μωρό της. Ωστόσο τώρα, με την υποστήριξη του Ρομέν Ντοριάκ, θα επιστρέψει με χαλαρούς ρυθμούς στη δουλειά της.


Οπότε ετοιμάζεται για τον πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό της ρόλο. Θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Custom of the country» της βραβευμένης με Πούλιτζερ Ιντιθ Γουόρτον.

Στη μίνι σειρά των οκτώ επεισοδίων η 29χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Αντίν Σπραγκ, μια όμορφη και φιλόδοξη κοπέλα που προσπαθεί ν' ανέλθει στην υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης στις αρχές του 20ού αιώνα.


Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Σκάρλετ θα αναλάβει και την εκτέλεση της παραγωγής (executive producer). Οι δημιουργοί της σειράς δεν έχουν αποφασίσει ακόμη σε ποιο κανάλι θα προβληθεί.


Τη μεταφορά του βιβλίου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Κρίστοφερ Χάμπτον που είχε κάνει και τη διασκευή ενός άλλου βιβλίου της Ίντιθ Γουόρτον για τον κινηματογράφο. Πρόκειται για «Τα χρόνια της αθωότητας» που έγινε ταινία το 1993 από τον Μάρτιν Σκορσέζε.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: