Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

H θρασύτατη 24χρονη που σκέφτηκε τον πιο τραγικό τρόπο για να κάνει πολυτελή γάμο


Φέρτε στο νου σας ένα άτομο το οποίο δεν εκτιμάτε καθόλου και το οποίο θεωρείτε κακό και μάλιστα με αποδείξεις. Ε τώρα δεκαπλασιάστε τα συναισθήματα αυτά και έχετε την 24χρονη Danielle Watson η οποία είναι με διαφορά ένα από τα πιο σιχαμερά άτομα που γνωρίσαμε ποτέ!

Η νεαρή κυρία λοιπόν, η οποία ελπίζουμε να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σκαρφίστηκε μια σκανταλιά, προκειμένου να κάνει τον γάμο των ονείρων της, δηλαδή ένα γάμο ακριβό και γεμάτο glamour, σαν αυτό πάνω κάτω του George και της Amal!


To δαιμόνιο αυτό τερατάκι λοιπόν, έπεισε τον μέλλοντα σύζυγό της-πανέξυπνος κι αυτός-αλλά και το περιβάλλον της, ότι πάσχει από καρκίνο στον τράχηλο της μήτρας, και μάλιστα σε τελικό στάδιο! Εκτός βέβαια από την τραγική αυτή ανακοίνωση, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να απολαύσει το γάμο της, μιας και οι μέρες της ήταν μετρημένες, με αποτέλεσμα όχι μόνο αυτός να γίνει νωρίτερα, καθώς στη συνέχεια θα ξεκινούσε χημειοθεραπείες, αλλά και να δεχτεί αμέτρητες προσφορές από πονόψυχους συγγενείς, φίλους και απλούς πολίτες, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν από το δράμα της, με αποτέλεσμα η νυφούλα να συγκεντρώσει το ποσό των περίπου 10.000 λιρών!



Κατάφερε μάλιστα, μέχρι και οι γαμήλιες σαμπάνιες, να είναι δώρο εταιρείας όπως επίσης και ολόκληρη η διοργάνωση η οποία κατάφερε να της κοστίσει μόλις 2.000 λιρες! Ωστόσο, επειδή το έξυπνο πουλί πιάνεται από την μύτη η απάτη της νεαρής αποκαλύφθηκε, διότι όχι μόνο έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια μετά και δεν έχει πεθάνει αλλά είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, που πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο!





Η Danielle έχει ήδη ένα παιδί 18 μηνών, ο άντρας της προφανώς δεν την παράτησε, ενώ στο δικαστήριο υποστήριξε ότι από δω και πέρα θα είναι δυσβάσταχτο να προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των αγαπημένων της! Όχι πείτε μας, δεν είναι το απόλυτο σίχαμα;





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: