Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες από τη Gisele!


Συμβουλές για να βγαίνεις πάντα όμορφη στις φωτογραφίες από τη Gisele!

Μπορεί τα νέα top models, όπως η Cara Delevingne και Karlie Kloss να απειλούν την δόξα της, όμως δεν έχουν κάτι που έχει η Gisele Bundchen:
αυτό το supermodel βγαίνει πάντα πανέμορφο σε όλες τις φωτογραφίες. Είτε πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ή για μια καθημερινή βόλτα με τα παιδιά της, το μοντέλο σίγουρα ξέρει πώς να μας μαγεύει, κάθε φορά που ποζάρει στο φακό. Πώς θα τα καταφέρεις να αντιμετωπίζεις την κάμερα όπως η Gisele;




Βλέποντας τις αυθόρμητες πόζες της, το πρώτο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μη βγαίνεις πολύ στημένη. Στις περισσότερες φωτογραφίες της, η Bundchen χαμογελά γεμάτη ζωντάνια στους paparazzi, ή κάνει αστείες γκριμάτσες, χωρίς να φοβάται να τσαλακωθεί. Υπάρχουν βέβαια και φωτογραφίες της, όπου διαπερνά με το σέξι καταγάλανο βλέμμα της το φακό, όμως αυτό είναι κάτι που ίσως μόνο η Gisele μπορεί να καταφέρει τόσο αβίαστα. Αν ωστόσο θέλεις να το προσπαθήσεις, κάνε πρόβες μπροστά στον καθρέφτη σου, μέχρι να βρεις μια πόζα που σου ταιριάζει. Για περισσότερη έμπνευση, δείτε στην παραπάνω gallery μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Gisele Bundchen!




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: