Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Διαβάστε τη γλώσσα του σώματος



Η γλώσσα του σώματος ποτέ δεν κάνει λάθος. Έτσι αν βρίσκεστε στην πρώτη φάση μιας γνωριμίας και δεν μπορείτε ακόμη να καταλάβετε αν του αρέσετε, αποκρυπτογραφήστε τα σημάδια και τις κινήσεις που κάνει ο άντρας που σας ενδιαφέρει με το σώμα του και σίγουρα θα καταλάβετε πόσο του αρέσετε!


1. Περπατάτε με συγχρονισμό

Αν όταν περπατάτε έχετε τον ίδιο βηματισμό, αυτό είναι σημάδι ότι ταιριάζετε. Ναι, θα μπορούσε να συμβεί και μ ΄έναν καλό σας φίλο ή φίλη, πάντως σίγουρα αυτό δείχνει εμπιστοσύνη κι αρμονία μεταξύ σας.

2. Σας ακουμπάει

Όταν ένας άνδρας θέλει σωματική επαφή μαζί σας, την διεκδικεί με τους πιο απλούς τρόπους. Σας ακουμπάει το χέρι, την πλάτη ή παίζει μαζί σας κανόντάς σας αστεία που έχουν επαφή. Αυτό σημαίνει πως σας σκέφτεται σεξουαλικά.

3. Σας χαϊδεύει το κεφάλι ή πιάνει τα μαλλιά τα δικά του ή τα δικά σας

Το πρώτο σημάδι που κι εμείς οι γυναίκες το κάνουμε όταν μας αρέσει κάποιος είναι να πιάνουμε τα μαλλιά μας, να τα παίζουμε να τα χτενίζουμε με τα δάχτυλά μας. Το αμέσως επόμενο που ένας άνδρας μπορεί να κάνει, είναι να σας χαϊδέψει σε μια στιγμή το κεφάλι και τα μαλλιά. Ναι, ακόμη και χαριτολογώντας ή με τρόπο παιδικό και τρυφερό.

4. Γέρνει το κεφάλι του προς τα εσάς

Είναι σα να ετοιμάζετε να σας δώσει ένα φιλί. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ώριμες ακόμη για να συμβεί αυτό, αν όμως ενώ μιλάτε σ΄ένα καφέ μεταξύ σας, σκύβει το κεφάλι του προς το μέρος σας, σας δείχνει πως έχει όλη του την προσοχή στραμμένη προς τα εσάς κι έχει πια… γοητευτεί.

5. Κάθεται πάντα κοντά σας

Αν τρέχει να πιάσει τη διπλανή σας καρέκλα στο καφέ ή την διπλανή σας θέση στο σινεμά, το κάνει όχι μόνο γιατί θέλει να είναι διαρκώς κοντά σας αλλά και για να σας προστατεύσει. Είναι ένας τρόπος αυτός για να δείξει το ενδιαφέρον του.

6. Σας κοιτάει ενώ φεύγετε

Χαιρετάτε, παίρνετε την τσάντα σας και φεύγετε. Αν ενώ προχωράτε γυρίσετε το βλέμμα σας ξαφνικά και τον δείτε να σας κοιτάει, σίγουρα είναι τσιμπημένος μαζί σας αφού νιώθει το άγχος του αποχωρισμού. Ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε για να το διαπιστώσετε; Να επιστρέψετε ξαφνικά λέγοντας πως ξεχάσατε τα γυαλιά ή το κινητό σας…

7. Κάνει ό,τι κάνετε

Άλλο ένα σημάδι ότι έχετε συγχρονιστεί. Αν τεντώνει την πλάτη του την ίδια στιγμή που το κάνετε κι εσείς, αν πιάνει τα μαλλιά του όπως κι εσείς, αν καθρεφτίζεται σ΄εσάς, είναι πολύ σημαντικό δείγμα ότι τον έχετε για τα καλά γοητεύσει.

8. Σας φιλάει στο μέτωπο

Μην σας φαίνεται αστείο, εξάλλου δεν έχει την άνεση ακόμη να σας φιλήσει στο στόμα. Το να σας δώσει όμως ένα φιλί στο μέτωπο δείχνει έναν ευαίσθητο άντρα που είναι θέμα χρόνου πια να σας ζητήσει να βγείτε ραντεβού!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: