Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Πώς θα ντυθείς για να φαίνονται τα πόδια σου πιο λεπτά!



Θες να φορέσεις το αγαπημένο σου skinny jeans και νιώθεις ότι τα μπούτια σου και οι γάμπες σου είναι χοντρά και πρησμένα; Δεν προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο και να κάνεις τις απαραίτητες ασκήσεις για τα πόδια-ποδήλατο, διάδρομο, squats και όλα τα συναφή…; Μην ανησυχείς! Η λύση είναι εδώ!


Δε χρειάζονται ούτε εξαντλητικές δίαιτες, ούτε super detoxing ροφήματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα σωστά ρούχα και πιο συγκεκριμένα τα σωστά παντελόνια. Το κλειδί είναι να βρεις ένα τζιν που να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και να καλύπτει τις ατέλειές σου. Πώς θα το κάνεις αυτό;


1. Ψάξε για ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, έτσι ώστε να καλύπτει έξυπνα τις ατέλειές σου.


2. Φέτος, τα τζιν-καμπάνα κάνουν δυνατό comeback και ήρθε η ώρα να το εκμεταλλευτείς. Ειδικά εάν επιλέξεις ένα καμπάνα ψηλόμεσο παντελόνι και το φορέσεις με ψηλοτάκουνες γόβες, θα κάνεις και τα πόδια σου να φαίνονται πιο λεπτά, αλλά και το σώμα σου θα αναδεικνύει τη θηλυκότητά του.


3. Μείνε μακριά από τα capri παντελόνια, αφού τείνουν να δείχνουν τα πόδια σου κοντύτερα αλλά και λιγότερο αδύνατα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.


4. Αν επιλέξεις να αγοράσεις skinny jeans, πρόσεξε πολύ το χρώμα αλλά ακόμη περισσότερο τα σκισίματα ή τα σχέδια που μπορεί να έχει το παντελόνι, καθώς οι πολλές λεπτομέρειες πάνω σε αυτό θα τραβούν την προσοχή.


5. Μείνε μακριά από τα παντελόνια σε έντονα χρώματα. Αν σου αρέσουν, ωστόσο, τόσο πολύ τα χρωματιστά jeans, προσπάθησε να περιορίσεις τις επιλογές σου σε χρώματα όπως σκούρο μπλε, μπορντό, ή ανθρακί.

Ακολούθησε τις συμβουλές και θα λάμψεις...!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: