Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Κορυφαίος ο Ρονάλντο! Χατ-τρικ... βραβείων στην Ισπανία



Τα… σήκωσε όλα! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στα βραβεία του ισπανικού πρωταθλήματος για την σεζόν 2013-2014. Ο άσος της Ρεάλ αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 στην LFP, ενώ πήρε και το βραβείο του καλύτερου επιθετικού, με τα 31 γκολ που σημείωσε.


Το… χατ-τρικ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε δίπλα του την εντυπωσιακή Ιρίνα Σάικ, ολοκληρώθηκε με το βραβείαο για το κορυφαίο γκολ της σεζόν, που δεν ήταν άλλο από το απίστευτο τακουνάκι κόντρα στη Βαλένθια.



Από εκεί και πέρα κορυφαίος προπονητής της σεζόν αναδείχτηκε αναμενόμενα ο Ντιέγκο Σιμεόνε, που οδήγησε την Ατλέτικο στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία

Ο Λούκα Μόντριτς ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος κεντρικός μέσος, ο Σέρχιο Ράμος αντίστοιχα για την άμυνα, ενώ και ο νυν τερματοφύλακας των Μαδριλένων, Κέιλορ Νάβας αναδείχθηκε καλύτερος στη θέση του, επειδή κράτησε 16 φορές ανέπαφη την εστία της Λεβάντε, νικώντας τους Κουρτουά-Καμπαγέρο.

Διάκριση και για παίκτη της Μπαρτσελόνα, αφού ο Ινιέστα έλαβε το βραβείο του κορυφαίου μεσοεπιθετικού της περσινής λίγκας, ενώ ο νυν άσος των Καταλανών, Ράκιτιτς τιμήθηκε για το ήθος του (βραβείο Fair Play).





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: