Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Άνεργος μετά την ομολογία ο Κόλινς


Όπως ήταν φυσικό, μετά τις σοκαριστές αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ο γνωστός ηθοποιός έχει μείνει άνεργος, ενώ έχει χάσει τα πάντα!


Σύμφωνα με πληροφορίες, απομακρύνθηκε από την ταινία «Ted 2» αλλά και από επεισόδια της σειράς«Scandal», ενώ και η τηλεόραση αποφάσισε να αποσύρει τα επεισόδια του «7th Heaven».

Παράλληλα, οι δικηγόροι του Στίβεν Κόλινς που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του πολύτεκνου πατέρα και κληρικού στην πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Seventh Heaven» ισχυρίζονται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του, Φέι Γκραντ, βρίσκεται πίσω από την διαρροή του ηχητικού ντοκουμέντου, στο οποίο ο παιδεραστής ηθοποιός ακούγεται να λέει ότι έκανε σεξ με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη.

«Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», περιγράφει με κυνισμό ο ηθοποιός και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως συνέχισε να ασελγεί πάνω στην μικρή μέχρι την ηλικία των 13 ετών.

Ο Κόλινς εξομολογείται πως ικανοποίησε τις αρρωστημένες του ορέξεις με ένα ανήλικο κορίτσι που ζούσε στην γειτονιά του στο Λος Άντζελες, από το οποίο ζήτησε συγγνώμη χρόνια αργότερα, καθώς και σε ακόμα μία 12χρονη στη Νέα Υόρκη.

Όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του 67χρονου ηθοποιού, το ηχητικό ντοκουμέντο καταγράφηκε παρανόμως από τη Γκραντ με αποτέλεσμα τη διαπόμπευση του, ειδικά μετά την αναπαραγωγή από τα ΜΜΕ.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: