Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

«Να εκτελεστεί ο Άδωνις στην πλατεία Συντάγματος»


Συνέχεια στη «βεντέτα» Μαζιώτη-Γεωργιάδη

Νέα επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε από τις φυλακές διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης, με αφορμή τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ σχετικά με το θέμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας από τις φυλακές Διαβατών.


Η «βεντέτα» μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Μαζιώτη ξεκίνησε όταν το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα κατηγόρησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, ότι παρενέβη προκειμένου να μην μιλήσει τηλεφωνικά σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο.



Με κείμενό του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, αποκαλεί τον κ. Γεωργιάδη «δολοφόνο» και ζητά να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος.



«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4.000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι», αναφέρει το πλήρες κείμενο του Νίκου Μαζιώτη.



Χθες, όταν σε συνέντευξή του στον «ΒΗΜΑ FM», ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε απαντήσει σε προηγούμενο κείμενο του Νίκου Μαζιώτη, λέγοντας:



«Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό… Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους».








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: