Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τα εφτά πράγματα που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα!



Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προσέχουν οι άντρες σε μια γυναίκα με την πρώτη ματιά; Διαβάστε παρακάτω και δείτε πώς θα κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους...


Τα γοητευτικά μάτια

Τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που οι άντρες κοιτάνε σε μια γυναίκα. Η επικοινωνία γίνεται πρωτίστως με τα μάτια. Από κει ο άντρας μπορεί να καταλάβει την προσωπικότητα και τη φύση μιας γυναίκας.

Το χαμόγελο

Χαμογελάστε. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό! Άλλωστε, ποια δεν θα ήθελε να είναι το επίκεντρο του γέλιου; Πιστέψτε με, το χαμόγελό σας μπορεί να κάνει τον άντρα να σας ερωτευτεί.

Τα μαλλιά

Τα όμορφα, λαμπερά και μυρωδάτα μαλλιά σαγηνεύουν τους άντρες!

Τα πόδια
Δεν είναι τυχαίο που οι άντρες ενθουσιάζονται με τα πόδια των γυναικών. Τα γραμμωμένα, καλλίγραμμα πόδια ελκύουν τους άντρες!

Το στήθος
Το ωραίο και στητό στήθος «χτυπάει» κατευθείαν στο μάτι του άντρα, όμως αν εσύ του δώσεις το ερέθισμα ότι δεν είσαι μόνο «ένα κομμάτι κρέας», θα προσέξει και αυτό το κάτι που πραγματικά κρύβεται μέσα σας ...

Το ντύσιμο

Το ωραίο και προσεγμένο ντύσιμο οι άνδρες το παρατηρούν! Ωραίο, σεμνό και stylish ντύσιμο τραβάει πάντα την προσοχή!

Το δέρμα

Το δέρμα σας θα πρέπει να είναι ενυδατωμένο και απαλό το χειμώνα και δεν πρέπει να είναι ξηρό. Οι άντρες τρελαίνονται για την υγιή και όμορφη επιδερμίδα της γυναίκας.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: