Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Από παίκτρια ριάλιτι... πριγκίπισσα της Σουηδίας!


Ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους μέσω των social media. «Ανυπομονούμε για τον γάμο μας, που θα γίνει στα μέσα Ιουνίου, όταν η Σουηδία είναι πολύ όμορφη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι», γράφουν χαρακτηριστικά στη σελίδα τους στο Facebook αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους.


Ο λόγος για τον πρίγκιπα της Σουηδίας και περιζήτητο εργένη Κάρολο Φίλιππο και την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Χέλκβιστ. Και αν νομίζετε ότι η εντυπωσιακή κοπέλα που κατέκτησε την καρδιά του 35 χρονου πρίγκιπα, τρίτου στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, είναι γαλαζοαίματη ή προέρχεται από μία επιφανή οικογένεια της Σουηδίας, κάνετε λάθος. Η εκρηκτική Σοφία Χέλκβιστ ήρθε να βάλει «φωτιά» στο παλάτι και να ξεσηκώσει αντιδράσεις, αφού είναι πρώην παίκτρια σκληρού ριάλιτι της σουηδικής τηλεόρασης, έχει ένα αμαρτωλό παρελθόν και έγινε γνωστή για τις τολμηρές της εμφανίσεις μπροστά στον φακό.



Ο έρωτας του ζευγαριού ήταν κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε τουριστικό θέρετρο και έκτοτε κυκλοφορούν παντού μαζί. Και μπορεί ο σουηδικός Τύπος να έχει βάλει στο μάτι την μέλλουσα πριγκίπισσα της Σουηδίας, δημοσιεύοντας εκτενή αφιερώματα για τη ζωή και το έργο της συνοδευόμενα από πικάντικους τίτλους εκείνη όμως, φαίνεται πως ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του πρίγκιπά της και τίποτα να μην την αγγίζει.



Οι δυο τους έκλεισαν πρόσφατα τέσσερα χρόνια σχέσης και οι στυλίστες του σουηδικού παλατιού έχουν πέσει ήδη πάνω στη μέλλουσα νύφη για να κάνουν την εμφάνισή της πιο προσεγμένη, ταιριαστή με αυτήν της Kate Middleton. Για την ιστορία, η 29χρονη Σοφία Χέλκβιστ είχε λάβει μέρος στο σουηδικό reality show, «Paradise Hotel». Χάρισε μάλιστα στους Σουηδούς πολλές τολμηρές σκηνές, όταν κυκλοφορούσε μόνο με τα εσώρουχά της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ή όταν έκανε αισθησιακό μασάζ στους συμπαίκτες της. To βιογραφικό της ως μοντέλο έρχονται να συμπληρώσουν τα προκλητικά εξώφυλλα που έχουν κοσμήσει τα ξένα Μέσα αλλά και οι ψίθυροι που λένε πως η μελλοντική πριγκίπισσα της Σουηδίας υπήρξε "κακό κορίτσι" στα νιάτα της.



Και όμως! Η θνητή Σοφία Χέλκβιστ παίζει πλέον στα δάχτυλα το "πριγκιπικό σαβουάρ βιβρ" και ετοιμάζεται να γίνει ωσονούπω πριγκίπισσα της Σουηδίας...














 ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: