Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Η Ζιζέλ φοράει Σανέλ Νο5 για τον «γόη» του «Game of Thrones»



Ο σκηνοθέτης της πολυτέλειας δημιουργεί το νέο διαφημιστικό σποτ για το εμβληματικό άρωμα του διάσημου οίκου


Η Σανέλ προσέλαβε τον Μπαζ Λούρμαν για να σκηνοθετήσει το βιντεάκι της νέας καμπάνιας της εταιρείας για το κλασικό άρωμα Νο 5, με τίτλο «The One that I Want».

Το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν είναι στο επίκεντρο αυτού του χορταστικού θεαματικού σποτ που σε κάποια σημεία παραπέμπει με πολύ διακριτικό τρόπο στην μπαρόκ αισθητική του «Gatsby», δίνοντας πάλι το στίγμα μιας σχεδόν τοξικής καταβύθισης στον κόσμο της πολυτέλειας και της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης.

Με την Μπούντχεν να δαμάζει τα κύματα επάνω σε μια ιστιοσανίδα με το λογότυπο του οίκου, προτού λάβει το μήνυμα του γοητευτικού συμπρωταγωνιστή της στο σποτ Μίκιελ Χούισμαν (o Νταάριο Ναχάρις για τους φίλους του «Game of Thrones») και με μουσικό χαλί μια σλόου εκδοχή διάσημου τραγουδιού από το «Grease», το ρομαντικό στόρι του διαφημιστικού εκτυλίσσεται πολύ πιο νωχελικά από όσο μας έχει συνηθίσει ο σκηνοθέτης στις φρενήρεις σκηνές των φιλμ του:

«Συμμετέχοντας σε όλο αυτό, το αντιμετώπισα ακριβώς σα να είναι ταινία. Ο κόσμος με ρωτάει ποια είναι η διαφορά και απαντώ απλώς ότι δεν είναι καμία. Ο τρόπος που βλέπω κάθε δημιουργικό πρότζεκτ είναι ο ίδιος και η δική μου εμπλοκή και αφοσίωση είναι πάντα η ίδια. Γυρίζω σκηνές και μετά δημιουργώ ένα τρέιλερ».

Δείτε το αποτέλεσμα:







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: