Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Παναιτωλικός - Πανθρακικός 3-1



Χρειάστηκε να περάσουν έξι παιχνίδια για να πετύχει ο Παναιτωλικός την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, χάρις στο χατ-τρικ του Μορένο (13΄, 74΄ πέναλτι, 86΄). Είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 60΄ ο Κάσες για την ομάδα της Κομοτηνής.


Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ξεκίνησε χωρίς πολλές φάσεις, παρ΄ όλα αυτά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα. Στο 13΄ από εκτέλεση κόρνερ, ο Μορένο πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς του Πανθρακικού και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό (1-0).

Η ομάδα του Μάντζιου στάθηκε άτυχε στο 34΄. Ο Ιγκορ ήταν πρωταγωνιστής, αλλά η κεφαλιά που έπιασε βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια έφτασε στα χέρια του Ράφαελ.

Καλύτερος ήταν στο β΄ ημίχρονο ο Πανθρακικός και κατάφερε στο 60ο λεπτό να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Κάσες, μετά τη σέντρα του Μπαϊκαρά (1-1). Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του αγώνα, στο 74΄ η ομάδα του Παναιτωλικού πήρε ξανά το προβάδισμα με το πέναλτι του Μορένο (το κέρδισε ο Βασιλείου όταν ανατράπηκε από τον Φερνάντες).

Οι γηπεδούχοι θα είχαν «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς, αλλά το σουτ του Κάπελ στο 78΄ σταμάτησε στο δοκάρι. Παρ' όλα αυτά ο Μορένο «σφράγισε» τη μεγάλη εμφάνισή του με το τρίτο προσωπικό του γκολ στο 86΄, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου):

Κίτρινες: Κούσας - Μπεχεράνο, Χρήστου, Φερνάντες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος (67΄ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες (72΄ Κάπελ), Μαρτίνες, Φωτάκης (86΄ Καλογέρης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Φερνάντες, Γκιγιέρμο, Μεχία, Τζάνης (70΄ Χασομέρης), Κάσες, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (54΄ Ποτουρίδης), Λαδάκης (82΄ Αράμπα), Ίγκορ.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: