Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-1



Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 2-1 με τα γκολ των Κάτσε και Ρατς και παρέμεινε μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Ο Ατρόμητος εκτός από το γκολ του Ούμπιντες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έπαιξε για 20 περίπου λεπτά με παίκτη λιγότερο. Οι Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (23/10)με την Φιορεντίνα για το Europa League.

Εκτός ο «Παπ» μέσα ο Περέιρα
Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, για πειθαρχικούς λόγους όπως λέγεται, με την ΠΑΕ να υποστηρίζει πως είναι απόφαση του Έλληνα τεχνικού. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Σκόνδρας και αριστερά ο Ρατς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κατσικάς και Βίτορ. Στα χαφ οι Τζανδάρης, Κάτσε και Τζιόλης, ενώ στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Μάκ και Περέιρα.

Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος
Ο Σα Πίντο παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Τζενάμο κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Νάστος, αριστερά ο Κοντοές και στο κέντρο της άμυνας οι Ταυλαρίδης και Φυτανίδης. Αμυντικά χαφ οι Δημούτσος και Γκαρσία. Στις πτέρυγες οι Ούμπιντες και Καραμάνος. Στην άξονα ο Ναπολεόνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπαζόγλου

Προσπάθησε να αιφνιδιάσει
Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι μέχρι το πρώτο τέταρτο του αγώνα με Ατρόμητο να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τα δώρα του Ακρίβου (επόπτης), αλλά του Γλύκου. Οι περιστεριώτες στο 7’ σε φάουλ του Ούμπιντες ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε κακή έξοδο με τον Καραμάνο που ήταν σε θέση οφ σαιτ να πιάνει την κεφαλιά με τον Κάτσε πάνω στην γραμμή να διώχνει. Ο Καραμάνος στην συνέχεια προσπάθησε με το σώμα να σπρώξει την μπάλα, αλλά και τον Κάτσε στα δίχτυα με το Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει το επιθετικό φάουλ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση που έκανε ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο καθώς ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους και με πίεση σε όλο το γήπεδο έφερε πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Όσο περνούσε ο χρόνος ο Δικέφαλος πατούσε στην περιοχή του Τζενάμο στέλνοντας μηνύματα στο Σα Πίντο πως θέλει το παιχνίδι. Τα πρώτα καμπανάκια για το τι θα ακολουθήσει ήρθαν στο 16ολεπτό με τον Περέιρα να απειλεί με το κεφάλι και στο 25' με το δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη.

Κρέμασε την ομάδα του
Ο Δικέφαλος που είχε επικρατήσει στο χώρο του κέντρου αναζητούσε το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ. Ο θεσσαλονικείς σ’ αυτό το κομμάτι είχαν την βοήθεια από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Λούιτζι Τζενάμο όπου με δύο δικά του λάθη έδωσε στους παίκτες του Αναστασιάδη το δικαίωμα να πανηγυρίσουν δύο φορές.

Κάτσε και Ράτς
Στο 27’ ο Έργκους Κάτσε έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τσέναμο έδειχνε ότι δεν θα είχε πρόβλημα όμως η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του και κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στην εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο Ράζβαν Ράτς μετά την εξαιρετική ασίστ του Τζιόλη, είδε τον Ιταλό τερματοφύλακα έξω από την εστία του και με κεφαλιά πέρασε την μπάλα από πάνω το για να γράψει το 2-0. Που έμελε να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Μακ να αποχωρεί κουτσαίνοντας και την θέση του πήρε ο Γκολάσα. Ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε σχήμα με τον Ισραηλινό να πηγαίνει στην αριστερή πλευρά. Δύο αλλαγές είχαμε και για τον Ατρόμητο με τους Αγκουαζί και Γεωργίου να παίρνει την θέση των Καραμάνου και Πίτου Γκαρσία.

2-1 με Ούμπιντες
Στο 61’ ο Ατρόμητος μπήκε στο παιχνίδι σε μια αντεπίθεση με τον Ούμπιντες να πετάει στον Γεωργίου που έκανε κίνηση από την αριστερή πλευρά. Ο 29χρονός μεσοεπιθετικός γύρισε στο ύψος του πέναλτι με τον Αργεντινό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.

Το παιχνίδι άναψε για τα καλά με δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου με τον Σιδηρόπουλο να χαρίζει σε αρκετούς παίκτες κάρτες. Αυτό έφερε εκνευρισμό στους δύο πάγκους, αλλά και στην κερκίδα.

«Πέταξε» την ευκαιρία ο Σαλπι
Ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Σαλπιγγίδης έχασε την ευκαιρία την «καθαρίσει» τα παιχνίδι και να σκεφτεί την Φιορεντίνα. Στο 72' ο Σκόνδρας μετά από μοια κούρσα από τα δεξιά έκανε το σουτ, με τον Τσέναμο να διώχνει άσχημα και τον Σαλπιγγίδη από κοντά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ
Ο Σιδηρόπουλος με μια αυστηρή απόφαση έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βίτορ. Ο Δωδεκανήσιος διαιτητής θεώρησε σπρώξιμο την κίνηση του Πορτογάλου να βάλει καλύτερα το σώματα διεκδικώντας την μπάλα από τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός έπεσε έξυπνα κερδίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βίτορ. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τα τέλος του αγώνα έπαιξε με τρεις στην άμυνα, με τους Κατσικά Σκόνδρα και Ρατς.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: