Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Βέροια - Λεβαδειακός 2-1



Με την... συνδρομή Σηφάκη, μέσα σε 3΄ η εκπληκτική Βέροια πέτυχε 2 γκολ, κέρδισε με 2-1 τον Λεβαδειακό και πάτησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!


Με αρκετές εκπλήξεις και 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τη Βέροια ο Χοσέ Γκρανέρο αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Μπεν, Κατίδη, ενώ εκτός αποστολής άφησε πλην των ανέτοιμων Εσπάρθα, Βεργώνη και τον Μπαργκάν, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καντιμοίρης, δεξιά ο στην άμυνα ο Μαλόν, αριστερά ο Αμαραντίδης, και οι Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Μπαλάφας, Μπατιόν και μπροστά τους δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Ντουμίτρου και στον άξονα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Στην κορυφή ο Κάμπορα.

Από την πλευρά του, ο Σάββας Παντελίδης άφησε στον πάγκο τον Βαγγέλη Μάντζιο, ενώ απέκλεισε από την αποστολή παίκτες όπως οι Κώτσιος και Μιλοσάβλιεβ. Ο Πρζιρόφσκι αποτελεί παρελθόν από τους Βοιωτούς και ο Σηφάκης έκανε ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ.

Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυπτε ο Νίκος Γεωργιάδης, το αριστερό ο Μαχαίρας, με τους Ζίτο, Τόμας να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Ρούμπεν Γκόμεζ, Σάντσες και μπροστά τους οι Μπορνταγκαράι, Βούκσεβιτς, Κονέ. Μοναδικός προωθημένος ο Σοτέλο.

«Έβρεξε» γκολ σε 4 λεπτά!

Η Βέροια μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την κατοχή από την αρχή θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Έτσι, απείλησε νωρίς στο 2' και στο 6' με τους Ντουμίτρου, Κάμπορα, με τις προσπάθειές τους να σταματάνε στον Σηφάκη. Ωστόσο, η «βασίλισσα του Βορρά» δε δημιουργούσε φάσεις, αλλά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Σηφάκη για να πάρει το προβάδισμα.

Στο 22', μετά από εκτέλεση φάουλ, ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έκανε κακή έξοδο, με τον Μπατιόν να την εκμεταλλεύεται, ενώ ήταν αμαρκάριστος στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Μάλιστα, μία ακόμα τραγική έξοδος του Σηφάκη στο 25', σε συνδυασμό με το λάθος του Τομάς, που θέλησε να του γυρίσει την μπάλα με κεφαλιά, έφερε και το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους, αφού ο Ντουμίτρου δε δυσκολεύτηκε να... σπρώξει την μπάλα στο «πλεκτό».

Πάντως, οι Βοιωτοί έμειναν στο παιχνίδι, αφού απάντησαν αμέσως στο δεύτερο γκολ της Βέροιας. Με τη σέντρα στο 26', βγήκαν στην επίθεση, ο Μπορνταγκαράι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σοτέλο με κοντινό πλασέ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του συλλόγου της Λιβαδειάς σ' ένα... τρελό τετράλεπτο.

Από εκεί και μέχρι την ανάπαυλα, ακολούθησαν κάποια δυνατά μαρκαρίσματα, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την ισοφάριση και να χάνουν μεγάλη ευκαρία στο 1' του εξτρά χρόνου, όταν την κεφαλιά του Μπορνταγκαράι στο πρώτο δοκάρι μπλόκαρε ο Καντιμοίρης πάνω στη γραμμή.

Βέβαια, το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά το σφύριγμα της λήξης του πρώτου μέρους υπήρξαν νεύρα μεταξύ του Καλτσά και του Σάντσες, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και άπαντες να πάνε στα αποδυτήρια.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: