Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Λεβαδειακός - Πανιώνιος 1-0



Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πανιώνιο με 1-Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Γιακουμάκης στο 89'.


Το 4-2-3-1 επέλεξαν τόσο ο Παντελίδης, όσο και ο Τερεζόπουλος για τις ομάδες τους στον αγώνα της Λιβαδειάς. Οι γηπεδούχοι έρχονταν από ένα κακό σερί αγώνων και βρίσκονταν στην τελευταία θέση, επομένως η νίκη ήταν μονόδρομος. Μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Βούκτσεβιτς να χάνει δύο φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 11ο λεπτό ο Πανιώνιος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον ιδιαίτερα κινητικό Φούντα να πιάνει το σουτ και με τον Σηφάκη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Από το σημείο αυτό και μετά το ματς ισορρόπησε.

Οι φάσεις ήταν λίγες, ο Πανιώνιος περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή, όμως κάθε φορά που έκλεβε τη μπάλα έβγαινε γρήγορα σε αντεπίθεση. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους μάλιστα, λίγο έλειψε ο Μπούζας να ανοίξει το σκορ, όμως η άμυνα του Λεβαδειακού κατάφερε να διώξει.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να επιτεθούν και να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 56' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κώτσιου να απομακρύνεται από τον Παπαδόπουλο. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβηκε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα. Μάλιστα ήταν αυτός που έχασε τις μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα, τόσο με τον Μπούζα, όσο και τον Φούντα και τον Μπουμάλ.

Τελικά, η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 89ο λεπτό. Η μπάλα ήρθε ωραία μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Σάντσες έστρωσε στον Γιακουμάκη κι αυτός με δυνατό σουτ στη γωνία άνοιξε το σκορ. Ο Κολοβός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 95', όμως ο Σηφάκης τον νίκησε και κράτησε το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

MVP
O Γιακουμάκης μπήκε στο 68' και 20 λεπτά αργότερα κατάφερε να δώσει την πρώτη φετινή νίκη στην ομάδα του. Αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο που έκρινε την αναμέτρηση.

Αδύναμος Κρίκος
Ο Γεωργιάδης από τα δεξιά είχε συχνά πρόβλημα στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου.

Σχόλιο
Μια νίκη δια πυρός και σιδήρου πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, την πρώτη του για φέτος. Αν και στο ματς ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, τελικά η μπάλα τους "τιμώρησε". Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, ο Γιακουμάκης πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει και χρόνο στον προπονητή του Λεβαδειακού, Παντελίδης, ο οποίος θα βρισκόταν σε δεινή θέση αν δεν νικούσε και σήμερα.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (77' Νικολακάκης), Μαχαίρας, Τομάς, Κώτσιος, Σάντσες Κονέ (86' Γκόμες), Μπορνταγκαράι (68' Γιακουμάκης), Βούκτσεβιτς, Ορτέγκα, Σοτέλο

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (91' Πάνος), Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Φούντας (77' Ιμπαγάσα), Μπούζας (67' Κολοβός), Μπουμάλ, Γιάννου





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: