Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1



Νέο στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από την Φιορεντίνα στην Τούμπα. Η ισοπαλία της Γκινγκάμπ μέσα στο Μινσκ όμως, αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αν νικήσει την Ντυναμό την έδρα της, θα έχει την τελευταία αγωνιστική την Γκινγκάμπ στην Τούμπα και ουσιαστικά θα κρατά την πρόκριση στα χέρια της.


Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δύσκολα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Η Φιορεντίνα παρά τις ελλείψεις της, παρουσίασε μεγάλη διαφορά ποιότητας από τον ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 Έκλεισε τον Δικέφαλο στην εστία του και ήταν θέμα χρόνου, πότε θα πετύχαινε το γκολ. 

Στο 38’ ο Βάργκας έκανε το 1-0 ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, ήταν στο 44’ με ένα σουτ του Αθανασιάδη το οποίο μπλόκαρε ο Ταταρουσάνου. 

Ο τραυματισμός του Σκόνδρα και η αντικατάσταση του από τον Κίτσιου, ίσως να επηρέασε λίγο την απόδοση του ΠΑΟΚ, όμως σε γενικές γραμμές η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη και δεν βασίζονταν σε έναν μόνο ή δυο παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Τις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για γκολ της δημιούργησε και πάλι η Φιορεντίνα, που είχε δοκάρι στο 63’ με τον Βάργκας.

Κίτρινες: Κίτσιου, Ρατς, Βάργκας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (11’ Κίτσιου), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Τσανδάρης, Σαλπιγγίδης ( 81’ Παπαδόπουλος), Περέιρα (54’ Γκολάσα), Αθανασιάδης.

Φιορεντίνα : Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Τόμοβιτς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Μπάντελι, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (60’ Λατζάρι), Ίλιτσιτς (78’ Μαρίν), Βάργκας, Μπερνραντέσκι (57’ Κουαδράδο).




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: