Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

"Άγγελος" της Victoria’s Secret η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν;



Στα 19 της χρόνια, η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Από σταρ των ριάλιτι σόου έχει γίνει… ανερχόμενο αστέρι στο χώρο του μόντελινγκ.
Έχει περπατήσει, μεταξύ άλλων, στο fashion show του Μαρκ Τζέικομπς, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, έχει φωτογραφηθεί για την αμερικάνικη έκδοση της Vogue, αλλά και για το περιοδικό Interview, ενώ πρόσφατα πραγματοποίησε και την πρώτη γυμνή φωτογράφισή της για χάρη του Ράσελ Τζέιμς.


Αυτή η φωτογράφιση της Κένταλ Τζένερ ήταν που φούντωσε τις φήμες πως οσονούπω θα τη δούμε να περπατάει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.

Ο καταξιωμένος φωτογράφος κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο “Angels”, στις σελίδες του οποίου φιγουράρουν οι “άγγελοι” της γνωστής αμερικάνικης εταιρείας εσωρούχων και μαγιό.

Η Κένταλ παρευρέθη στην παρουσίαση του βιβλίου και συναντήθηκε με πρώην και εν ενεργεία μοντέλα της VS, μεταξύ των οποίων η Καρολίνα Κούρκοβα, η Έριν Χίδερτον, η Έλσα Χοσκ, η Λίλι Όλτριτζ, η Κάντις Σουάνπολ και η Αντριάνα Λίμα.

Να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξή της η 19χρονη είχε δηλώσει πως η συνεργασία με τη Vivtoria’s Secret αποτελεί όνειρο ζωής.

jennerk

kedal2

kedal3

kendalskisi



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: