Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμός: Η επίθεση της Ελένης στον Λάτσιο μέσα από το Twitter


"Καυτός" αναμένεται να είναι ο φετινός χειμώνας και η άγρια κόντρα της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο ως φαίνεται θα έχει πολλά και"θερμά" επεισόδια.


Λίγο πριν την πρεμιέρα της και μετά τη δημοσιοποίηση μέσα από το Πρώτο Θέμα της νέας αγωγής που έκανε ο Λάτσιος στη Μενεγάκη, εκείνη περνά στην αντεπίθεση και μάλιστα με όπλο το... Twitter. Και συμμάχους χιλιάδες followers.
Η παρουσιάστρια, που όλα αυτά τα χρόνια, μάς έχει συνηθίσει να μοιράζεται εν μέρει πράγματα της προσωπικής της ζωής με το κοινό, τούτη τη φορά έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι ένα πολύ λεπτό ζήτημα, όπως είναι η κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της, το "ρίχνει" στη δημοσιότητα.
Ανέβασε, που λες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε σε γνωστό σάιτ και είχε ως τίτλο: Λάτσιος: «Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους;» Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Μενεγάκη απάντησε σχεδόν σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, που λογικό ήταν να αρχίσουν τις ερωτήσεις. Γιατί εδώ, που τα λέμε, δε σου συμβαίνει κάθε μέρα να βγάζει κοτζάμ Ελένη στη φόρα τα προσωπικά της και να σου απαντά κιόλας στις απορίες σου.
.
Βέβαια, η ψιλή κουβεντούλα που έπιασε στο Twitter ήταν "καρφιά" για τον Λάτσιο, ενώ οι σπόντες έδιναν κι έπαιρναν. Ενδεικτικές είναι και κάποιες απαντήσεις που έδωσε η παρουσιάστρια. «δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;» ήταν η μία ερώτηση, όπου εκείνη απάντησε: «Εκείνος. Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά!» Ενώ στην άλλη ερώτηση: «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;» εκείνη έριξε το καρφί της: «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα»!
Χαμός λέμε και είμαστε περίεργοι να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την πλευρά του Λάτσιου, αφού η πρώην σύζυγος τον... έστησε στον τοίχο με σύμμαχους χιλιάδες followers στο Twitter!


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: