Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νέο MINI: 'Πιο Όμορφο Αυτοκίνητο του 2014'



Το νέο ΜΙΝΙ που κυκλοφόρησε στην αγορά φέτος την άνοιξη, κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις – με τις κλασικές αναλογίες, τον τυπικό τριεπίπεδο διαχωρισμό αμαξώματος, παραθύρων και οροφής και μία μοντέρνα εκδοχή των διάσημων σχεδιαστικών στοιχείων της μάρκας. Η νέα έκδοση, επιμηκυμένη κατά δέκα εκατοστά περίπου, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού "auto, motor und sport" σαν ένα από τα πιο όμορφα νέα μοντέλα της Γερμανικής αγοράς αυτοκινήτου.
Με μία έντονα εκφραστική και χαρακτηριστική σχεδίαση, το νέο ΜINI κατάφερε να εντυπωσιάσει όχι μόνο τους ειδικούς των κριτικών επιτροπών σε σημαντικούς διαγωνισμούς αλλά και να ‘μιλήσει’ στην καρδιά του κοινού.



Το περιοδικό αυτοκινήτου του Εκδοτικού Οίκου με έδρα τη Στουτγάρδη κάλεσε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν “Τα πιο Όμορφα Αυτοκίνητα του 2014” επιλέγοντας από 94 οχήματα σε δέκα κατηγορίες. 17.378 αναγνώστες και online χρήστες συμμετείχαν στη φετινή ψηφοφορία. Το νέο MINI ήρθε πρώτο στην κατηγορία των λεγόμενων "minicars", όπου επικράτησε έναντι επτά νέων μοντέλων άλλων μαρκών. Η καταμέτρηση των ψήφων βεβαιώθηκε επίσημα από δικηγόρο.

«Εμείς στο MINI Design είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι με αυτό το βραβείο. Η θετική απόκριση από πελάτες και οπαδούς είναι άκρως ενθαρρυντική στην καθημερινή σχεδιαστική αποστολή μας στη μάρκα MINI», εξηγεί ο Anders Warming, Επικεφαλής του MINI Design. «Ευελπιστούμε να εξελίξουμε περαιτέρω τη δουλειά μας».

Η τελευταία έκδοση MINI είναι εξελιγμένη σχεδιαστικά, ενώ με μία εκτενή αναβάθμιση της προϊοντικής ουσίας αναβαθμίζει τη σπορ και ευέλικτη συμπεριφορά, την οδηγική άνεση και την απόδοση αναδεικνύοντας παράλληλα το χαρισματικό χαρακτήρα, τη λειτουργικότητα και το premium στυλ. Η πρόσθετη σπορ αίσθηση και απόδοση που επιτυγχάνεται με τους νέους κινητήρες Τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo, τα εξελιγμένα κιβώτια και την εκτενή χρήση της τεχνολογίας MINIMALISM αποτυπώνεται στις τολμηρές γραμμές και τις γοητευτικές ανάγλυφες επιφάνειες. Οι αεροδυναμικές αρετές του νέου MINI έχουν βελτιστοποιηθεί συγκριτικά με του προηγούμενου μοντέλου.

Λεπτομέρειες όπως ποιοτικά φινιρίσματα και φιλοτεχνημένα με ακρίβεια σχήματα προβολέων, πίσω φώτων, πλαίσια δεικτών πορείας και άλλα χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική ωριμότητα της τελευταίας γενιάς ΜΙΝΙ. Με αυτό τον τρόπο, η υψηλή αισθητική του αυτοκινήτου γίνεται σύμβολο της κορυφαίας τεχνολογίας του που περιλαμβάνει προαιρετικές επιλογές όπως προσαρμοζόμενους αποσβεστήρες και προβολείς LED αλλά και μία μεγάλη ποικιλία συστημάτων υποστήριξης οδηγού όπως MINI Head-Up-Display και Driving Assistant.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: