Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γυμνή στην προεδρική σουίτα η Lady Gaga


Ξαπλωμένη στο μπάνιο λέει ότι φοράει μόνο το άρωμά της και ότι αισθάνεται θεά της ομορφιάς


Ημίγυμνη στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου όπου διαμένει πόζαρε η Lady Gaga. Τις φωτογραφίες ανέβασε η ίδια στο Instagram.

Μετά την άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου εμφανίστηκε με κοχύλια στο στήθος και τα οπίσθιά της ακάλυπτα, το ρεσιτάλ συνεχίστηκε στη σουίτα της όπου γδύθηκε και πόζαρε μόνο με το στριγνκ της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει και τα «τερατάκια» που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά.

Ξαπλωμένη και ημίγυμνη μέσα στο μπάνιο της, άρχισε τις προκλητικές πόζες, ενημερώνοντας τους followers της πως φοράει μόνο το άρωμά της και πως νιώθει θεά της ομορφιάς, εξ΄ου και η εμφάνιση αλά... Αφροδίτη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, επικράτησε πανικός όταν η τραγουδίστρια εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές της που την περίμεναν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο.

Όταν βγήκε από το μαύρο, πολυτελές τζιπ που την μετέφερε από το αεροδρόμιο, οι χορευτές της τη σήκωσαν ψηλά και εκείνη προχώρησε στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, κάτω από επευφημίες και ασταμάτητα ουρλιαχτά των μικρών «τεράτων».
».









Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: