Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Lady Gaga στην Αθήνα - Ντυμένη γοργόνα άρχισε να προκαλεί δύο ημέρες πριν από τη συναυλία της



Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης η Lady Gaga. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, κατέβηκε από το αεροπλάνο ντυμένη γοργόνα!


Η περιοδεία της με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη από το Ντουμπάϊ.


Η «παχιά κυρία» του ΟΑΚΑ

Η τεράστια σκηνή που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «παχιά κυρία» και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, αφού θα έχει μήκος 50 μέτρα, βάθος 31 μέτρα και ύψος 21 μέτρα. Θα καλύπτει συνολικά έναν χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων.

Μαζί με την ανατρεπτική τραγουδίστρια, στη σκηνή θα βρεθούν 14 χορευτές και πέντε μουσικοί. Οθόνες LED και μηχανήματα για ειδικά εφέ συμπληρώνουν το σκηνικό. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής και οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18.30 το απόγευμα.





Οι απαιτήσεις της

Στο δωμάτιό της όσο και στο καμαρίνι της έχει ζητήσει να υπάρχουν λευκά τριαντάφυλλα. Οσον αφορά το μενού, η ντίβα της μουσικής σκηνής έχει ζητήσει να δοκιμάσει τη μεσογειακή κουζίνα καθώς και πολλές σαλάτες, φρούτα, αναψυκτικά, διάφορα σνακ αλλά και πάγο.




Πηγή φωτογραφιών Intimenews - ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: