Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέλαση hot κοριτσιών για μια θέση στο «True Detective»



Τζέσικα Μπίελ, Ροζάριο Ντόσον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς και πολλές ακόμα υποψήφιες διεκδικούν τον κεντρικό ρόλο στο νέο κύκλο της σειράς που πέρυσι εντυπωσίασε τους πάντες εκτός από τους ψηφοφόρους των Emmy


Η δεύτερη σεζόν του αγαπημένου (αν και αγνοημένου στα βραβεία Emmy) «True Detective» έχει ήδη εξασφαλίσει ένα πλήρες ανδρικό πρωταγωνιστικό καστ με Κόλιν Φάρελ, Βινς Βον και Τέιλορ Κιτς να μοιράζονται τους βασικούς ρόλους. Η παραγωγή όμως φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγαλύτερες δυσκολίες στην επιλογή της ηθοποιού που θα κληθεί να κρατήσει για αυτόν τον κύκλο επεισοδίων τον κορυφαίο γυναικείο ρόλο.

Εκεί που η Ελίζαμπεθ Μος και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς εμφανίζονταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ως πιθανές φιναλίστ για το lead, καμία τους δεν έκλεισε συμφωνία με τη σειρά και να που νέες γυναικείες φιγούρες απειλούν να τις εκτοπίσουν. Και μάλιστα φιγούρες με … καμπύλες και χολιγουντιανό στάτους. Ροζάριο Ντόσον και Τζέσικα Μπίελ είναι τα πιο ηχηρά ονόματα, με τις Μαλίν Άκερμαν, Τζέιμι Αλεξάντερ (“Τhor 2»), Μπριτ Mάρλινγκ («Another Earth»), Οόνα Τσάπλιν («Game of Thrones») και Κέλι Ράιλι (Σέρλοκ Χολμς) να κάνουν την κούρσα πραγματικά αμφίρροπη.

Για τις πιο άγνωστες της λίστας η συμμετοχή στο «True Detective» θα είναι η απόλυτη ώθηση για την καριέρα τους, ενώ για τα πιο «αστραφτερά» ονόματα, ο ρόλος της σκληρής αστυνόμου που μετά από δύσκολα παιδικά χρόνια προσπαθεί να αντιμετωπίσει εθισμούς όπως το αλκοόλ κι ο τζόγος, θα είναι μια αφορμή για να διώξουν από επάνω τους την ταμπέλα της «απλώς ωραίας και σέξι».

Δε θα αργήσουμε να μάθουμε, αφού η παραγωγή έχει σχεδόν εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια. Ίσα που προλαβαίνετε να βάλετε στοίχημα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: