Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

H τεράστια γκάφα του Kanye West που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων


H τεράστια γκάφα του Kanye West που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Εντάξει δεν είχαμε τον Kanye West και για τέρας εξυπνάδας, βασικά πόσο έξυπνος να είναι ένας άνθρωπος που μπλέκει με την οικογένεια Kardashian,
και τελευταία στιγμή ο κουμπάρος του τον κρεμάει την ημέρα του γάμου του, ναι τον Jay Z εννοούμε, αλλά είχαμε κάποιες ελπίδες, ότι όσο τα χρόνια περνούν, θα είναι σε θέση να ελέγχει κάπως το στοματάκι του.

Κι όμως, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας την Παρασκευή, ο διάσημος τραγουδιστής υπέπεσε στο μεγαλύτερο σφάλμα της καριέρας του, πιο εξευτελιστικό ακόμα και από την περιβόητη επίθεση στην Taylor Swift επί σκηνής. Την ώρα λοιπόν που ερμήνευε εκστασιασμένος το τραγούδι του Good Life, αποφάσισε ότι θέλει όλοι μέσα στο γήπεδο να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να αρχίσουν να χοροπηδούν!

Εκτός φυσικά από την απαίτησή του την οποία εξέφρασε στο μικρόφωνο, όταν συνειδητοποίησε ότι κάποια άτομα είχαν το θράσος να κάθονται, έστειλε τους φρουρούς του να τους σηκώσουν με το ζόρι. Και τότε είναι το... σημείο μηδέν, όπου οι φουσκωτοί του κυρίου West τον ενημέρωσαν ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούσαν να σηκωθούν διότι πολύ απλά ήταν καθηλωμένοι σε αναπηρικό καροτσάκι!

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα social media πήραν φωτιά, με τον απλό κόσμο να στολίζει κανονικότατα τον Kanye. Σόρυ αλλά καλά να πάθει!





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: