Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μεταμορφώστε τη δημιουργία νέας καρτέλας στον Google Chrome



Αν είστε από αυτούς μου χρησιμοποιείτε κατά το browsing στο Internet συχνά τις καρτέλες (tabs) στον Google Chrome, δείτε μερικά χρήσιμα extensions που θα σας βοηθήσουν αρκετά.


Υπάρχουν αρκετά extensions για το άνοιγμα νέας καρτέλας κι εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα, που συνδυάζουν αρκετές χρήσιμες δυνατότητες.

Currently

Το Currently είναι ένα extension με μίνιμαλ εμφάνιση, το οποίο φροντίζει να εμφανίζει κατά το άνοιγμα νέας καρτέλας, χρήσιμες πληροφορίες, όπως είναι η ώρα, η ημερομηνία και ο καιρός. Επίσης διαθέτει αρκετές παραμετροποιηήσεις, λειτουργικές, αλλά και αισθητικές.

Quick Start

Με το Quick Start εμφανίζει σε μικρά κουτάκια τα sites που επισκέπτεστε περισσότερο, όπως κάνει και ο Chrome, αλλά με δυνατότητα προσθήκης άλλων sites ή επεξεργασίας των ήδη προτεινόμενων.

OneFeed

Το OneFeed είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον extension που φροντίζει να μετατρέψει το "New Tab" σε ένα social περιβάλλον με τις ενημερώσεις από τα Facebook, Twitter, Instagram, Gmail και άλλες υπηρεσίες που θα επιλέξει ο χρήστης.



Ultimate New Tab

Το Ultimate New Tab δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να έχει συγκεντρωμένα και τακτοποιημένα σε μία σελίδα, τα sites που επισκέπτεται συχνότερα, τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί, καθώς και τα bookmarks και το ιστορικό του Google Chrome.

Home New Tab Page

Το Home New Tab Page είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω extensions Ultimate New Tab και OneFeed, συγκεντρώνοντας σε μία σελίδα, τα sites και τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί περισσότερο ο χρήστης, μαζί με updates από τα κοινωνικά δίκτυα που έχει επιλέξει και όλα αυτά σε ένα ωραίο περιβάλλον.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: