Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τα αποτελέσματα στο Champions League


Με γκολ του Μπόατενγκ στο 90' η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πρώτη αγωνιστικής των ομίλων του Champions League στα ματς της Τετάρτης. Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε πολύ καλά στο Καμπ Νου αλλά έχασε με 1-0 από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Άγιαξ πήρε τον βαθμό στην Ολλανδία από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-1.


«Τρόμο» προκάλεσαν η Ρόμα (με Τοροσίδη και Μανωλά) που συνέτριψε με 5-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Πόρτο που διέσυρε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Στο 1-1έμειναν Τσέλσι και Σάλκε, στο 0-0 η Αθλέτικ Μπιλμπάο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

5ος όμιλος

Μπάγερν (Γερμανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 1-0
Με γκολ του Μπόατενγκ στο 90', η Μπάγερν πήρε τη νίκη επί της Σίτι στο ντέρμπι του ομίλου και της ημέρας. Το ματς είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, με τους Βαυαρούς να έχουν την κατοχή και να «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Σκόρερ: 90΄ Μπόατενγκ
Διαιτητής: Αλμπέρτο Μαγιένκο (Ισπανία)
Κίτρινες: Τζέκο, Κομπανί, Κλισί, Ντεμικέλις

ΜΠΑΓΕΡΝ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπενάτια (85΄ Ντάντε), Ραφίνια (84΄ Πιζάρο), Μποάτενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Γκέτσε, Λεβαντόφκσι, Μίλερ (76΄ Ρόμπεν).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Κλισί, Ντεμικέλις, Νασρί (58΄ Μίλνερ), Νάβας (88΄ Κολάροφ), Σίλβα, Φερναντίνιο, Γιάγια Τουρέ, Τζέκο (74΄ Αγουέρο).

Ρόμα (Ιταλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 5-1
Περίπατος για τη Ρόμα που στο 30' ήταν μποστά στο σκορ με 4-0. Θετικό ντεμπούτο για τον Μανωλά που αντικαταστάθηκε στο 76', πολύ καλός και ο Τοροσίδης, από σέντρα του οποίου μπήκε το αυτογκόλ του Ιγκνάσεβιτς στο 50'.

Σκόρερ: 6΄ Ιτούρμπε, 10΄,31΄ Ζερβίνιο, 20΄ Μαϊκόν, 50΄αυτ. Ιγκνάσεβιτς - 82΄ Μούσα)
Διαιτητής: Νταβίντ Μπορμπαγιάν (Ισπανία)

ΡΟΜΑ (Ρούντι Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Αστόρι, Τοροσίδης, Μανωλάς (76΄ Μπιβά), Ναϊνγολάν, Πιάνιτς, Κεϊτά, Ιτούρμπε (26΄ Φλορέντσι), Τότι, Ζερβίνιο (71΄ Λιάγιτς).

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Λεονίντ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Ναμπάμπκιν (46΄ Σενίκοφ), Μπερεζούτσκι, Τόσιτς (53΄ Εφρέμοφ), Μιλάνοφ, Ερεμένκο (66΄ Παντσένκο), Νάτσο, Μούσα, Ντουμπια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν Ι Η Τερμ. Β.
Ρόμα 1 1 0 0 5-1 3
Μπάγερν 1 1 0 0 1-0 3
Μάντσεστερ Σίτι 1 0 0 1 0-1 0
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 0 0 1 1-5 0

6ος όμιλος

Αγιαξ (Ολλανδία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 1-1
Η Παρί μάλλον υποτίμησε τον Άγιαξ αφού ο Καβάνι άνοιξε νωρίς το σκορ για τους Γάλλους που στη συνέχεια «έκατσαν». Τελικά ο Άγιαξ που ήταν καλύτερος σε όλο το 2ο ημίχρονο, δικαιώθηκε με τον Σούνε και στη συνέχεια πίεσε για τη νίκη αλλά ανεπιτυχώς.

Σκόρερ: 74΄ Σούνε - 14΄ Καβάνι
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Κίτρινες: Κλάασεν, Φέλτμαν, Σερέρο, Ελ Γκατζί - Μαρκίνιος

ΑΓΙΑΞ (Φρανκ ντε Μπουρ): Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μοϊσάντερ, Μποϊλέσεν, Φιέργκεβερ (46΄ Ζίμλινγκ), Κλάασεν, Σεν (82΄ Μίλικ), Σερέρο, Σίγκθορσον (61΄ Ελ Γκατζί), Άντερσεν

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Μάξουελ, Μαρκίνιος, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίς, Λούκας (81΄ Λαβέτσι), Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι (81΄ Παστόρε), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) 1-0
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στο Καμπ Νου και έβαλε πολύ δύσκολα στην Μπαρτσελόνα που περίμενε να έχει εύκολο βράδυ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε από στημένη φάση και κεφαλιά του Πικέ, με την Κυπριακή ομάδα να προσπαθεί για την ισοφάριση ειδικά στο φινάλε του ματς αλλά ο Τερ Στέγκεν έσωσε σε μια-δυο περιπτώσεις την εστία του και τον βαθμό για τους Μπλαουγκράνα.

Σκόρερ: 28΄ Πικέ
Διαιτητής: Ντενίς Αϊτεκίν (Γερμανία)
Κίτρινες: Βινίσιους, Αντωνιάδης

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μπαρτρά, Αντριάνο, Ντάνιελ Άλβες, Τσάβι (61΄ Ινιέστα), Σέρχι Ρομπέρτο (79΄ Ραφίνια), Σάμπερ, Μέσι, Νεϊμάρ, Ελ Χαντάντι (68΄ Ραμίρες)

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πάρντο, Γκιγιέρμε, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μάριο Σέρχιο, Τιάγκο Γκόμες (61΄ Μαντούκα), Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Αλωνεύτης, Σέρινταν (75΄ Τζιμπούρ), Ντε Βινσέντι (79΄ Χαραλαμπίδης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν Ι Η Τερμ. Β.
Μπαρτσελόνα 1 1 0 0 1-0 3
Παρί Σ.Ζ. 1 0 1 0 1-1 1
Αγιαξ 1 0 1 0 1-1 1
ΑΠΟΕΛ 1 0 0 1 0-1 0

7ος όμιλος

Τσέλσι (Αγγλία)-Σάλκε (Γερμανία) 1-1
Η Τσέλσι προηγήθηκε νωρίς με τον Φάμπρεγκας με τους παίκτες της Σάλκε να φωνάζουν για φάουλ στην αρχή της φάσης. Οι παίκτες του Μουρίνιο δεν μπόρεσαν να σφραγίσουν τη νίκη παρά την υπεροχή τους και το πλήρωσαν στο 62' όταν από λάθος του Φάμπρεγκας και αντεπίθεση των Γερμανός, ο Γιαν Κλάας Χούντελααρ ισοφάρισε για τη Σάλκε και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του στο Στάνφορντ Μπριτζ.

Σκόρερ: 11΄ Φάμπρεγας - 62΄ Χούντελααρ
Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ (Κροατία)
Κίτρινες: Τέρι, Γουϊλιαν - Χούντελααρ, Μπόατενγκ, Χέγκερ

ΤΣΕΛΣΙ (Ζοζέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες (67΄ Οσκαρ), Αζάρ, Ουίλιαν (74΄ Ρεμί), Ντρογκμπά (74΄ Ντιέγκο Κόστα).

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ): Φέρμαν, Χέγκερ, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Φουχς, Αόγκο, Μπόατενγκ, Μέγερ (74΄ Τσούπο-Μοτίνγκ), Σαμ (78΄ Μπαρνέτα), Ντράξλερ (86΄ Ομπάσι), Χούντελααρ.

Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία) 1-1
Ο γιος του πρώην άσου του Ολυμπιακού Ζλάτκο Ζάχοβιτς, Λούκα γλίτωσε στο 92' την Μάριμπορ από την εντός έδρας ήττα απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που είχε ανοίξει το σκορ με ωραίο σουτ του Νάνι στο 80'.

Σκόρερ: 90+2΄ Ζάχοβιτς - 80΄ Νάνι
Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία)
Κίτρινες: Ταβάρες, Ιμπραϊμι - Μαουρίσιο

ΜΑΡΙΜΠΟΡ (Αντε Σίμουντζα): Γιασμίν Χαντάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Βίλερ, Μέρτελς, Φιλίποβιτς, Σάλαλιτς (58΄ Μποχάρ), Βρσιτς (81΄ Ζάχοβιτς), Ιμπραϊμι, Ταβάρες (84΄ Μεντί).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Μάρκο Σίλβα): Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Μαουρίσιο, Σαρ, Τζέφερσον, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς (46΄ Ζοάο Μάριο), Αντριέν Σίλβα, Νάνι, Καρίγιο (66΄ Κάρλος Μανέ), Σλιμανί (90΄+2΄ Μοντέρο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν Ι Η Τερμ. Β.
Τσέλσι 1 0 1 0 1-1 1
Σάλκε 1 0 1 0 1-1 1
Σπόρτινγκ Λισ. 1 0 1 0 1-1 1
Μάριμπορ 1 0 1 0 1-1 1

8ος όμιλος

Πόρτο (Πορτογαλία)-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) 6-0
Καταιγιστική ήταν η Πόρτο απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Οι Πορτογάλοι χτυπούσαν ανελέητα τους Λευκορώσους τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και το 6-0 ήρθε αρκετά εύκολα. Χατ τρικ σημείωσε ο εκπληκτικός Μπραχίμι που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Σκόρερ: 5΄, 32΄, 57΄ Μπραχιμί, 37΄ Μαρτίνες, 61΄ Αντριάν Λόπεθ, 76΄ Αμπουμπακάρ
Διαιτητής: Μπας Νάιχουϊς (Ολλανδία)
Κίτρινες: Λιχτάροβιτς, Ολέχνοβιτς

ΠΟΡΤΟ (Χουλέν Λοπετέγκι): Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μάρτινς Ίντι, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα (69΄ Τέγιο), Μπραχιμί (59΄ Εβάντρο), Κουαρέσμα, Αντριάν Λόπεθ, Τζάκσον Μαρτίνες (64΄ Αμπουμπακάρ).

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Αλεξάντρ Γερμακόβιτς) : Τσέρνικ, Χάγκους, Πολιάκοβ, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς, Λιχταρόβιτς (53΄ Γιάκοβλεφ), Ολεχνόβιτς (62΄ Καρνίτσκι), Βολόντκο, Γκορντέιτσουκ, Αλεκσίεβιτς, Ροντιόνοφ (71΄ Σίγκνιεβιτς)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) 0-0
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντεμπούτο της στο Champions League αφού έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσ στο «Σαν Μαμές». Μάλιστα οι Ουκρανοί στο β' μέρος ήταν καλύτεροι και παραλίγο να φύγουν με τη νίκη από την Ισπανία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Ελλάδα)
Κίτρινες: Ιτουράσπε, Αντουρίθ, Σουσαέτα - Τάισον, Σρνα, Κούτσερ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Μπενιάτ (64΄ Σουσαέτα), Μουνιαΐν (75΄ Ακέτσε), Ιμπάι Γκόμεθ, Αντούριθ (77΄ Φερνάντεθ).

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιάτοφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μάρσιο Αζεβέδο, Φερνάντο (73΄ Φρεντ), Στεπανένκο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντάγκλας Κόστα, Τάισον (80΄ Μάρλος), Λουίς Αντριάνο (89΄ Γκλάντκι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν Ι Η Τερμ. Β.
Πόρτο 1 1 0 0 6-0 3
Σαχτάρ Ντόνετσκ 1 0 1 0 0-0 1
Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 0 1 0 0-0 1
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1 0 0 1 0-6 0




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: