Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ματ Ντέιμον και Πολ Γκρίνγκρας επιστρέφουν στον «Bourne»!


Το στούντιο της Universal μοιάζει να πέτυχε το ακατόρθωτο. Απομένει να το επιβεβαιώσει με επίσημο σχόλιο.


O Ματ Ντέιμον είχε από την αρχή ξεκαθαρίσει τη θέση του. Θα επέστρεφε στο φραντσάιζ του αμνησιακού πράκτορα Τζέισον Μπορν μόνο αν στη σκηνοθετική καρέκλα δεχόταν να καθίσει ξανά ο Πολ Γκρίνγκρας.

Ο τελευταίος πάλι, επαναλάμβανε ότι μετά την ολοκλήρωση της τριλογίας και τις αποκαλύψεις του «Bourne Ultimatum», ο χαρακτήρας δεν είχε πλέον δυνατότητες εξέλιξης.

Φαίνεται, ωστόσο, ότι με λίγη καλή διάθεση βρίσκεται λύση για όλα, αφού, σύμφωνα με το Deadline, σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αναδημοσιεύεται σήμερα στον κινηματογραφικό Τύπο, η Universal κατάφερε το ακατόρθωτο: να εξασφαλίσει το reunion Ντέιμον – Γκρίνγκρας και να συνεχίσει την τριλογία με ένα σίκουελ, «παγώνοντας» προς το παρόν τη συνέχεια του spin off που ξεκίνησε με το «Bourne Legcy» του Τόνι Γκίλροϊ και τον Τζέρεμι Ρένερ ως Άαρον Κρος.

Σε μια κίνηση – ματ το στούντιο φέρεται να συμφώνησε με τους συντελεστές για μια νέα ταινία που πιάνει το νήμα από τα τελευταία γεγονότα του «Tελεσίγραφου» και προορίζεται για κυκλοφορία τον Ιούλιο του 2016, όταν δηλαδή αναμενόταν η συνέχεια της «Κληρονομιάς», μιας σειράς που ξεκίνησε το 2012 ως follow up στον Μπορν, αλλά χωρίς τον Μπορν.

Με τον Τζάστιν Λιν, σκηνοθέτη που είχε συνδέσει το όνομά του με αυτό το σίκουελ, να φημολογείται ότι μπορεί να αναλάβει τη νέα σεζόν του τηλεοπτικού «True Detective», μάλλον αυτή η «τρίπλα» της Universal μάλλον δε θα στενοχωρήσει κανέναν.

Η επιστροφή του Μπορν είναι άλλωστε ένα ισχυρό χαρτί για την εταιρεία, μια εξέλιξη που εδώ και κάποια χρόνια προσπαθούσε να δρομολογήσει, ενώ η νέα σειρά με τον Ρένερ, που ξεπήδησε ως εμπορικό προϊόν, μέσα από την «πίεση» των φαν να ξαναδούν κάτι που να θυμίζει τις αγωνιώδεις ιστορίες του Ρόμπερτ Λάντλαμ, μπορεί απλώς να καθίσει για λίγο στον πάγκο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, η νέα παραγωγή να συνδυάσει και κάποιες αναφορές – τίζερ στον Άαρον Κρος, όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα υπερηρωικά κόμικ φρατσάιζ.

Αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση γι' αυτό το reunion, ενώ ήδη προσπαθούμε να φανταστούμε με τι εύρημα θα μπορούσε η περιπέτεια του Τζέισον Μπορν να συνεχιστεί κρατώντας αμείωτα αγωνία, ενδιαφέρον και δραματική ένταση. Για τη δράση δεν ανησυχούμε.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: