Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Καταγγελίες-φωτιά



Έκθεση σε κίνδυνο, απάτη, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Οι παραπάνω κατηγορίες δεν αφορούν κάποια συμμορία που δραστηριοποιείται τη νύχτα και χρησιμοποιεί μαφιόζικες μεθόδους αλλά δύο πολύ γνωστα κέντρα απεξάρτησης ναρκωτικών.


Στο επίκεντρο του σημερινού ρεπορτάζ τίθενται τα συμβουλευτικά κέντρα «Διαδρομή» και «Αυτογνωσία», τα οποία, σύμφωνα με μηνύσεις που κατατέθηκαν πρόσφατα από γονείς χρηστών ναρκωτικών, καταγγέλλονται για σωρεία αξιόποινων πράξεων.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…
Διαδρομή… χιλιάδων ευρώ

Ήταν Σεπτέμβριος του 2011 όταν ο γιος της κυρίας Γαρυφαλλιάς Ακριβοπούλου, Γιώργος, αποφάσισε να πει «όχι» στον λευκό θάνατο και να εισαχθεί σε κάποιο θεραπευτικό κέντρο.

Πράγματι, στις 19 Σεπτεμβρίου, η κυρία Ακριβοπούλου και ο γιος της συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του
 προγράμματος κ. Χρήστο Παπαγεωργίου προκειμένου να συζητήσουν τη μέθοδο θεραπείας που εφαρμόζει η «Διαδρομή».

Η πρώτη έκπληξη ήρθε κατά τη διάρκεια της παραπάνω συζήτησης, αφού ο κ. Παπαγεωργίου την ενημέρωσε ότι, αν θέλει ο γιος της να συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα, θα έπρεπε να καταβάλλει 2.720 ευρώ μηνιαίως!

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ωστόσο, δεν θα ήταν τα μοναδικά χρήματα που θα αναγκαζόταν να δώσει…

«Για τους μήνες που ακολούθησαν, μέχρι και τον Ιούνιο του 2012, ήμουν πάντοτε απόλυτα συνεπής στην καταβολή του ποσού. Ωστόσο, κάθε μήνα προέκυπτε όλως περιέργως και κάποια πρόσθετη δαπάνη για την οποία ο κ. Παπαγεωργίου με καλούσε να καταβάλω επιπλέον χρήματα, όπως 300 ευρώ για τη διενέργεια αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων, 400 ευρώ για την αγορά βιβλίων, 100 ευρώ για κούρεμα του Γιώργου και άλλα» σημειώνεται στη μήνυση.

Καταθέσεις με… άλλο όνομα και χωρίς απόδειξη

Πληθώρα ερωτημάτων σχετικά με τη νομιμότητα των συναλλαγών αλλά και τον προορισμό των χρημάτων εγείρεται από τον ισχυρισμό της κυρίας Ακριβοπούλου ότι αφενός ο υπεύθυνος της «Διαδρομής» τής ζήτησε κατά την κατάθεση των χρηματικών ποσών στην τράπεζα να μην αναγράφει ως «αιτιολογία» το δικό της όνομα αλλά οποιοδήποτε άλλο και αφετέρου ότι για τα χρήματα που κατέβαλε, το ύψος των οποίων προσεγγίζει τα 30.000 ευρώ (!), δεν πήρε ούτε μία απόδειξη!

«Καθ’ υπόδειξή του, ναι μεν δεν ανέγραφα το δικό μου όνομα, αλλά ανέγραφα το όνομα “Μ.Μ.” , και αργότερα το όνομα “Μ.Ε.”, καθώς το επώνυμο “M” αντιστοιχούσε στην πεθερά μου που ήδη είχε πεθάνει. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012 κατέβαλα στον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Παπαγεωργίου 29.890 ευρώ, χωρίς να λάβω ποτέ απόδειξη» περιγράφεται στη μήνυση.

Παράλληλα, όπως καταγγέλλει η κυρία Ακριβοπούλου, όταν επισκεπτόταν το κέντρο, ο κ. Παπαγεωργίου δεν της επέτρεπε να βλέπει μόνη της τον γιο της, ενώ όταν επιθυμούσε να συναντηθεί μαζί του σε κάποιον χώρο εκτός της «Διαδρομής», ζητούσε από γνωστό του οδηγό ταξί να τους μεταφέρει σε προκαθορισμένο μέρος που επέλεγε ο ίδιος. 

«Τον Ιούνιο του 2012 και ενώ ο Γιώργος είχε ήδη ολοκληρώσει την παρακολούθηση του προγράμματος, ο κ. Παπαγεωργίου τού πρότεινε να μισθώσει ένα διαμέρισμα που ανήκε σε μία φίλη του και συγχρόνως να μεταβαίνει στη “Διαδρομή” για να συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες που διοργάνωναν. (…) Δύο μέρες αργότερα όμως ο κ. Παπαγεωργίου ζήτησε από τον Γιώργο να εγκαταλείψει το κέντρο. Το ίδιο του είπε και η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος ζητώντας του “να μην ξαναπατήσει το πόδι του εκεί”» αναφέρεται στη μήνυση.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Χρήστο Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέφερε ότι η «Διαδρομή» είναι ατομική επιχείρηση η οποία παρέχει καθοδήγηση.

«Οι γονείς πληρώνουν κάποια χρήματα που έχουν να κάνουν με τα τσιγάρα και τα προσωπικά έξοδα των παιδιών. Εμείς παρέχουμε καθοδήγηση και κόβουμε αποδείξεις κανονικά. Στο κέντρο παρέχουμε ένα πρόγραμμα αυτογνωσίας, προσωπικής βελτίωσης. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που δεν έχουν να κάνουν με ναρκωτικά. Δεν έρχονται εδώ για να μπουν σε κλινική. Έρχονται εδώ για να κάνουν μαθήματα ζωής. Αυτή είναι στην εφορία η σφραγίδα μου. Παροχή υπηρεσιών σε ανθρώπους με προβλήματα, υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού. Δηλαδή, να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν βγει από τα ναρκωτικά να έρθουν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους και με την κοινωνία, να ψάξουν για καμιά δουλειά. Δεχόμαστε και χρήστες. Άλλωστε, η ειδικότητά μου είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας για τις εξαρτήσεις. Τα ποσά που αναφέρονται δεν είναι αληθή. Η αμοιβή που παίρνουμε είναι μέχρι 900 ευρώ για τη συμβουλευτική. Τα υπόλοιπα χρήματα ήταν για τα έξοδα των παιδιών. Δεν έχουμε άδεια γιατί δεν υπάρχει για αυτό το είδος. Έχω άδεια για αυτό το οποίο είναι το κέντρο, υπηρεσίες κοινωνικής επανένταξης» σημείωσε.

Από τη «Διαδρομή» στην «Αυτογνωσία» με το αζημίωτο 

Όταν ο Γιώργος επέστρεψε από τη «Διαδρομή», άρχισε -όπως καταγγέλλει η μητέρα του- να εμφανίζει σταδιακά σημάδια υποτροπιασμού με αποκορύφωμα τον Οκτώβριο του 2012. Τότε ήταν που η οικογένειά του απευθύνθηκε στο κέντρο απεξάρτησης «Αυτογνωσία», το οποίο αν και εμφανίζεται ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, εντούτοις χρεώνει και μάλιστα… ακριβά.
Όπως αναφέρει η κυρία Ακριβοπούλου, «μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο της “Αυτογνωσίας” κ. Κωνσταντίνο Λαχανά, συνειδητοποίησα ότι είναι πάγια τακτική των ιδιωτικών κέντρων απεξάρτησης -δήθεν μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- να εκμεταλλεύονται την ανθρώπινη απόγνωση. Κατόπιν σκληρών διαπραγματεύσεων ο κ. Λαχανάς δέχτηκε τη συμμετοχή του γιου μου έναντι του ποσού των 2.000 ευρώ μηνιαίως!».

Στην πρώτη μάλιστα επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Γιώργος στην «Αυτογνωσία» ήταν συνοδευόμενος από τον θείο του, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο δήμαρχος Αλμυρού Βόλου, κ. Δημήτρης Εσερίδης. 

«Ο γιος μου παρακολουθούσε το πρόγραμμα της “Αυτογνωσίας” μέχρι τις 12 Μαρτίου 2013. Εν συνεχεία από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και τον Μάιο παρακολουθούσε συνεδρίες με έναν ψυχολόγο-συνεργάτη του κέντρου που επισκεπτόταν τον γιο μου σε ένα διαμέρισμα που είχα μισθώσει, στον οποίο καταβάλλαμε πρόσθετη αμοιβή. Ακολούθως το Πάσχα του ίδιου έτους ο γιος μου επέστρεψε στον Αλμυρό, ωστόσο τον Ιούλιο υποτροπίασε και πάλι, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο κέντρο στις 30 Ιουλίου. Έμενε στις εγκαταστάσεις του κέντρου και, μετά από πιέσεις, ο κ. Λαχανάς δέχτηκε να καταβάλλω 1.600 ευρώ αντί του ποσού των 2.000 ευρώ. Ο Γιώργος παρέμεινε εκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ στη συνέχει φιλοξενήθηκε σε έτερο διαμέρισμα της “Αυτογνωσίας” όπου παρακολούθησε συνεδρίες με τον συνεργάτη του κέντρου κ. Στέργιο Παπαδόπουλο έως τις 2 Δεκεμβρίου 2013. Στις 4 Δεκεμβρίου επέστρεψε στον Αλμυρό και εν τέλει απεβίωσε στις 18 Ιανουαρίου 2014» περιγράφει η κυρία Ακριβοπούλου.





Πρέπει να σημειωθεί ότι για τις υπηρεσίες της «Αυτογνωσίας» η μητέρα του Γιώργου κατέβαλε:

- 9.450 ευρώ στον κ. Λαχανά Κωνσταντίνο

- 3.180 ευρώ στον κ. Παπαδόπουλο Στέργιο.

Για τα χρήματα μάλιστα που κατέθεσε η κυρία Ακριβοπούλου έλαβε αρχικά μόλις τρεις αποδείξεις για συνολικό ποσό 1.000 ευρώ και εν συνεχεία, όταν είδε ότι ο Γιώργος «είναι σε άθλια κατάσταση», απαίτησε από τον κ. Λαχανά να εκδώσει αποδείξεις για όλο το ποσό.

Έτσι και έγινε, με τη μόνη διαφορά ότι στις αποδείξεις αναφερόταν ως αιτιολογία… «Δωρεά - Οικονομική ενίσχυση».

«Μου ζήτησαν 2.800 ευρώ τον μήνα»

Τα ίδια καταγγέλλει και η κυρία Ευαγγελία Τσουλούφα, η οποία στα τέλη Νοεμβρίου του 2013 επισκέφθηκε το κέντρο «Αυτογνωσία» μαζί με τον γιο της Δημήτρη και ενημερώθηκε ότι, αν ήθελε να εντάξει το παιδί της στο πρόγραμμα, θα έπρεπε να καταβάλλει 2.800 ευρώ τον μήνα.

«Έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του γιου μου ξεκίνησα να επικοινωνώ με τον υπεύθυνο του εν λόγω κέντρου, κ. Κωνσταντίνο Λαχανά, ο οποίος έθεσε ως προϋπόθεση για την αποδοχή και συμμετοχή του γιου μου στο πρόγραμμα την καταβολή 2.800 ευρώ μηνιαίως. Ευρισκόμενη σε κατάσταση απόγνωσης (λόγω οικονομικής αδυναμίας), τηλεφώνησα στον κ. Λαχανά παρακαλώντας τον να με βοηθήσει, ώστε να βρει το παιδί μου τρόπο διαφυγής από τα ναρκωτικά. Τότε ο κ. Λαχανάς μού είπε πως θα μπορούσε ενδεχομένως να αναλάβει μέρος της δαπάνης κάποιος “χορηγός” ονόματι Ι.Μ.» σημειώνεται στη μήνυση.

«Εντός του κέντρου κυκλοφορούν ναρκωτικά»

Όπως σημειώνει η κυρία Τσουλούφα στην αναφορά της, ο Ι.Μ. επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του την οικογένεια προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τον Δημήτρη.

Τα όσα περιγράφονται παρακάτω προκαλούν αίσθηση…

«Κατά την επίσκεψή του ο κ. Μ. μας εξιστόρησε την εμπειρία του δικού του γιου από την τετράμηνη συμμετοχή του στο συμβουλευτικό πρόγραμμα της “Αυτογνωσίας”. Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, ήταν ο ισχυρισμός του κ. Μ. πως εντός του κέντρου απεξάρτησης κυκλοφορούσαν ναρκωτικές ουσίες και δη ηρωίνη. Μάλιστα, όπως μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος συνεισέφερε το ποσό των 2.000 ευρώ στον κ. Λαχανά, ώστε να πραγματοποιηθούν βιοχημικές εξετάσεις στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, οι οποίες βρέθηκαν θετικές στην ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών».

Τελικά, ο Ι.Μ. συμφώνησε με την οικογένεια του Δημήτρη να καταβάλλει 2.000 ευρώ τον μήνα και τα υπόλοιπα
 800 ευρώ να τα διαθέτουν οι γονείς του παιδιού. Όπως διηγείται η μητέρα του, στις 30 Νοεμβρίου 2013 πέρασαν τις πόρτες της «Αυτογνωσίας», όπου τους υποδέχτηκε ο κ. Στέργιος Παπαδόπουλος φορώντας πιτζάμες και τους συστήθηκε ως ψυχολόγος. 

«Ο κ. Λαχανάς ρώτησε τον γιο μου πόσα χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών και άρχισε να συμπληρώνει τα στοιχεία του σε μια πρόχειρη κόλλα χαρτιού. Ρώτησα τον κ. Λαχανά σε τι συνίστατο η θεραπεία που επρόκειτο να εφαρμόσουν στην περίπτωση του γιου μου, παραδίδοντάς του συγχρόνως ένα κουτί “Hypnostedon” το οποίο είχε χορηγήσει στον γιο μου ο ψυχίατρος Τ. Γ. που τον παρακολουθούσε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ο κ. Λαχανάς τότε μου απάντησε ότι στην “Αυτογνωσία” ακολουθούν δικές τους μεθόδους θεραπείας και χορηγούν “δικά τους” φαρμακευτικά σκευάσματα και ότι τα εν λόγω δισκία είναι περιττά».

Τότε η κυρία Τσουλούφα κατέβαλε στον κ. Λαχανά 100 ευρώ για τα πρώτα έξοδα του γιου της και εκείνος ζήτησε να προκαταβάλει άμεσα και το ποσό των 800 ευρώ. Εν τέλει, του έδωσε 300 ευρώ, για τα οποία, όπως υποστηρίζει, δεν πήρε απόδειξη.

Κατόπιν ζήτησε από τον επικεφαλής του προγράμματος να τη διαβεβαιώσει ότι θα είχε πληροφόρηση για την πορεία του παιδιού της και ότι, αν για οποιονδήποτε λόγο ο γιος της δεν ήθελε να συνεχίσει στο πρόγραμμα, θα την ενημέρωναν άμεσα, ώστε να πάει να τον παραλάβει από το κέντρο. Έτσι κι έγινε. 

Συγχρόνως δήλωσε στον κ. Λαχανά ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να επιτραπεί στον Δημήτρη να αποχωρήσει από την «Αυτογνωσία» μόνος του, καθώς κάτι τέτοιο θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Τότε ο κ. Λαχανάς, όπως αναφέρεται στη μήνυση, τη διαβεβαίωσε ότι ουδείς εγκαταλείπει το κέντρο χωρίς προηγουμένως να δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι συγγενείς και οικείοι του.

«Τις επόμενες τρεις ημέρες επικοινωνούσαμε καθημερινά με τον κ. Λαχανά καθώς και με τον ψυχολόγο του κέντρου κ. Στέργιο Παπαδόπουλο, οι οποίοι μας διαβεβαίωναν ότι ήδη ο Δημήτρης είχε αρχίσει να εγκλιματίζεται. Σημειωτέον ότι ο κ. Παπαδόπουλος μου ζήτησε να του καταβάλω 300 ευρώ στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό ως πρόσθετη δαπάνη για την παρακολούθηση των συνεδρίων» τονίζεται στην αναφορά.

«Παίζεται πρέζα εδώ μέσα, δεν αντέχω άλλο»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα ακολούθησαν μετά την εισαγωγή του Δημήτρη στο κέντρο, όπως αυτά περιγράφονται στη μήνυση…

«Στις 4 Δεκεμβρίου 2013 μου τηλεφώνησε ο γιος μου, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και συγχρόνως κατηγορηματικός ότι δεν ήθελε να παραμείνει άλλο στην “Αυτογνωσία”, διότι, όπως μου μετέφερε, “υπήρχαν πολλά ναρκωτικά και δεν άντεχε άλλο”. Χαρακτηριστικά μου είπε “μαμά πού με έφερες; Εδώ μέσα θέλεις να γίνω καλά ή να πεθάνω νωρίτερα; Παίζεται πρέζα εδώ μέσα, το ξέρεις; Σε παρακαλώ έλα να με πάρεις”. Προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι η παραμονή του στο κέντρο είναι για το καλό του, αλλά εκείνος επέμενε φωνάζοντάς μου “έλα να με πάρεις τώρα”».

Εν τέλει, έπειτα από ώρες, τα στελέχη του κέντρου ενημέρωσαν την κυρία Τσουλούφα ότι ο γιος της είχε ηρεμήσει κατόπιν χορηγήσεως σε αυτόν κάποιου σκευάσματος, αγνώστου στην οικογένεια.

Κατά την τελευταία τους δε επικοινωνία, γύρω στις 23.30 το βράδυ, οι γονείς του Δημήτρη ενημέρωσαν τους επικεφαλής του προγράμματος ότι την επόμενη μέρα το πρωί θα μετέβαιναν στην «Αυτογνωσία», ώστε να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση του γιου τους, ζητώντας -για ακόμη μια φορά- να μην του επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το κέντρο.

Τα γεγονότα τούς διέψευσαν…

«Αφήσαμε το παιδί στα ΚΤΕΛ»

«Την επόμενη μέρα το πρωί, στις 5 Δεκεμβρίου 2013, προσπαθούσα εναγωνίως να επικοινωνήσω με τον κ.
 Λαχανά, τη σύζυγό του, τον κ. Παπαδόπουλο, αλλά κανείς δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να γιγαντωθεί ο φόβος μου. Εν τέλει, σήκωσε το τηλέφωνο ο κ. Λαχανάς, ο οποίος απολύτως ήρεμος μου ανακοίνωσε ότι δεν συνέτρεχε πια λόγος να μεταβώ στην “Αυτογνωσία”, διότι οι ίδιοι είχαν αφήσει τον Δημήτρη μέχρι το ΚΤΕΛ Μακεδονία, δίνοντάς του μάλιστα και 100 ευρώ που εγώ και ο σύζυγός μου είχαμε αφήσει για τις ανάγκες του. Αμέσως άρχισα να φωνάζω στον κ. Λαχανά διερωτώμενη “Μα καλά πώς έφυγε ο Δημήτρης, γιατί τον αφήσατε ρε παιδιά, γιατί δεν μας ειδοποιήσατε προηγουμένως αφού ξέρατε ότι θα ξεκινούσαμε το πρωί και μας καθησυχάσατε ότι κανείς δεν φεύγει αν δεν ενημερωθούν προηγουμένως οι συγγενείς του; Πώς συνέβη αυτό; Τον βάλατε μέσα στα ΚΤΕΛ;”, όταν ο κ. Λαχανάς μού απάντησε ότι απλώς τον μετέφεραν εκεί δίχως να αναμένουν την επιβίβασή του και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» υπογραμμίζει η κυρία Τσουλούφα στη μήνυσή της. 

Η κατάληξη ήταν τραγική. Στις 9 Δεκεμβρίου 2013 η μητέρα του Δημήτρη πληροφορήθηκε από την Ασφάλεια Τρικάλων ότι ο γιος της εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η αιτία θανάτου ήταν «δηλητηρίαση από μείγμα εξαρτησιογόνων ουσιών». 

Ειδικότερα αναφέρεται ότι «η τοξικολογική εξέταση βιολογικών δειγμάτων απέβη θετική για τις κατηγορίες ουσιών οπιούχα, βενζοδιαζεπίνες, κανναβινόλες και αντισταμινικών. Χρόνος θανάτου: Χρονικά επήλθε εντός του παρελθόντος τριημέρου από τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής».

Δεν έχουν άδεια από το Υπουργείο Υγείας

Ακόμη ένα στοιχείο το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρόκειται να διερευνηθεί από τις εισαγγελικές αρχές είναι ότι, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, τόσο η «Διαδρομή» όσο και η «Αυτογνωσία» δεν έχουν άδεια. 


Το zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Λαχανά, ο οποίος δήλωσε ότι η «Αυτογνωσία» είναι ένα κέντρο απεξάρτησης με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. 

«Έχουμε 100 γονείς που έχουν σωθεί τα παιδιά τους. Είμαστε κέντρο απεξάρτησης και εκδίδουμε κανονικά αποδείξεις. Έχουμε άδεια και έχουμε κάνει έναρξη στην εφορία. Τώρα είμαστε στη διαδικασία να βγάλουμε και άδεια από το Υπουργείο Υγείας. Δεν είναι εύκολο. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν μέσα στο κέντρο. Όποιος δεν θέλει να συμμετέχει φεύγει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι στην ερώτηση αν ο κ. Παπαδόπουλος είναι ψυχολόγος ο κ. Λαχανάς απάντησε «ναι», την ώρα που ο κ. Παπαδόπουλος σε επικοινωνία με το zougla.gr σημείωσε ότι δεν είναι ψυχολόγος αλλά υποστηρικτής. 

«Βοηθάω τα παιδιά μέσα από τη δική μου εμπειρία. Δεν παίρνω επιπλέον χρήματα για τα συνέδρια. Απλά κάποιες φορές, επειδή οι γονείς δεν θέλουν να δίνουν άμεσα τα χρήματα στα παιδιά, μπαίνουν σε κάποιον δικό μου λογαριασμό και τους τα δίνω εγώ όταν κάνουν την επανένταξή τους» υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: