Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η Λίντσεϊ Λόχαν σοκάρει: Εγώ τύλιξα το πτώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον


Σάλο έχει προκαλέσει στη διεθνή σόουμπιζ η δήλωση της Λίντσεϊ Λόχαν για την αδικοχαμένη Γουίτνεϊ Χιούστον.


Η 28χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Telegraph αποκάλυψε πως ήταν εκείνη που τύλιξε το άψυχο σώμα της τραγουδίστριας, όταν η σορός της μεταφέρθηκε το Φεβρουάριο του 2012 στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες.

Εκείνη την περίοδο, η νεαρή σταρ προσέφερε κοινωνική εργασία, επειδή είχε τιμωρηθεί από το δικαστήριο για παραβίαση της αναστολής της. Όπως η ίδια εξήγησε βρισκόταν ανάμεσα σε πτώματα από τις 21 Οκτωβρίου του 2011 έως και τις 29 Μαρτίου του 2012, σε καθημερινή 12άωρη βάση.

«Ήταν μια ακατάλληλη τιμωρία. Πολλοί άλλοι μπορούσαν να το κάνουν, αλλά έλεγαν “Όχι. H Λόχαν μπορεί”. Λες και ήταν διαφορετικό για μένα από ό,τι θα ήταν για άλλους ανθρώπους», ανέφερε και συνέχισε:

«Για παράδειγμα, κανείς δεν θα ήθελε να δουλεύει στο νεκροτομείο και να στρώνει μια σακούλα πτώματος για τη Γουίτνεϊ Χιούστον».

Ωστόσο, το νεκροτομείο του Λος Άντζελες έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της Λίτσεϊ με ανακοίνωσή της στην αμερικανική ιστοσελίδα ΤΜΖ:

«Η Γουίτνεϊ δεν μπήκε ποτέ σε σακούλα νεκροτομείου και κανείς από πρόγραμμα αναστολής δεν ήρθε σε επαφή με το σώμα της. Όλη την ώρα που ήταν στο νεκροτομείο, το κορμί της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και μετά με πλαστικό και από το ξενοδοχείο έτσι ήρθε».

Σημειώνεται πως η Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τον εθισμό της στα ναρκωτικά.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: