Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Αν είναι να χαθείς σε ένα δάσος ας είναι μαζί με τον Γκας Βαν Σαντ και τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ



Επιστρέφοντας στις μέρες του «Gerry», ο Γκας Βαν Σαντ αφήνει μόνους στο δάσος τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και τον Κεν Γουατανάμπε. Αυτή είναι η πρώτη εικόνα από το «Sea of Trees».



«Είναι πολύ διαφορετικά πρότζεκτ και χαρακτήρες, αλλά και τα δύο μοιάζουν γιατί είναι ποιητικά. Ενας άλλος τίτλος για την ταινία θα ήταν "Πρέπει να εξοντωθείς για λυτρωθείς". Είναι μια διαολεμένη ιστορία επιβίωσης. Φεύγοντας από το σινεμά, ο θεατής θα περπατήσει μέχρι το πάρκινγκ μιλώντας για το τι έχει πραγματικά συμβεί, τι ήταν και δεν ήταν η ταινία που είδε, τι ήταν αληθινό και τι όνειρο»

Σε σενάριο του Κρις Σπάρλινγκ («Buried»), το «Sea of Trees» του Γκας Βαν Σαντ γυρίζεται αυτήν την εποχή στη Μασαχουσέτη και αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που ταξιδεύει μέχρι το Ορος Φούτζι με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του σε ένα δάσος περισσότερο γνωστό ως «Suicide Forest». Εκεί θα συναντήσει έναν Ιάπωνα (ο Κεν Γουατανάμπε) ο οποίος μετά από μια αποτυχημένη αυτοκτονία προσπαθεί να βρει τρόπο να βγει από το δάσος.

Οι αποκαλύψεις του ΜακΚόναχεϊ και η πρώτη φωτογραφία από την ταινία προδίδουν αυτό που όλοι φανταζόμασταν: πως ο Γκας Βαν Σαντ επιστρέφει στις μέρες του «Gerry» (μετά από δύο απανωτές μετριότητες με τα «Restless» και «Promised Land»), συνεχίζοντας το σερί του Μάθιου ΜακΚόναχεϊ στους σπουδαίους ρόλους που επιλέγει τα τελευταία χρόνια.

«Ο Γκας είναι ένας υπέροχος ηδονοβλεψίας και μια πραγματικά ευγενική ψυχή. Εχει την ευαισθησία για μια τέτοια ταινία. Ακούει και λαμβάνει υπόψη του όλες τις ιδέες που του λέω και εγώ με τη σειρά μου εμπιστεύομαι χωρίς δεύτερη σκέψη τις κατευθύνσεις που μου δίνει. Εχει πολύ πλάκα να δουλεύουμε μαζί», προσθέτει ο ΜακΚόναχεϊ.

H ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στο επόμενο Φεστιβάλ Καννών το Μάιο του 2015, εκεί όπου ο Γκας Βαν Σαντ κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα το 2003, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να ξεκινήσει το «Death Note», την αμερικανική live-action κινηματογραφική διασκευή του manga των Τσουγκούμι Ομπα και Τακέσι Ομπάτα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: