Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πως να κάνεις τα ρούχα σου να φαίνονται ακριβά



Αγοράζετε ένα ακριβό ρούχο. Έχετε σκεφτεί ποτέ τι πληρώνετε; Την μάρκα; Την ποιότητα; Το στυλ; Νομίζω όλα τα παραπάνω..


Το να αγοράσεις ένα ακριβό ρούχο για τον περισσότερο κόσμο είναι πολυτέλεια, αλλά ποιος σας είπε πως χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να αγοράσεις ωραία ρούχα με άποψη και στυλ;

Μπορείς να κάνεις έξυπνες και φθηνές αγορές και να κάνεις τα ρούχα σου με τα παρακάτω μυστικά, η τροποποιήσεις να φαίνονται «ακριβά».

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ότι και να κάνεις εσύ αν το ρούχο που θα αγοράσεις είναι κακής και φθηνής ποιότητας οι προσπάθειες σου θα αποτύχουν.

Απέφυγε λοιπόν να αγοράζεις ρούχα τα οποία περιλαμβάνουν πάνω από 20% συνθετικό υλικό αλλά και τα υφάσματα που γυαλίζουν υπερβολικά.

Προτίμησε να αγοράζεις ρούχα υψηλής ποιότητας αλλά σε χαμηλές τιμές. Η καλή ποιότητα δεν σημαίνει απαραίτητα και ακριβή.

Να βεβαιωθείς σε ό,τι αγοράζεις πως δεν λείπουν ραφές, κουμπιά κτλ. Παρατήρησε προσεκτικά αυτό που αγοράζεις, άλλωστε η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά

Mix and Match. Συνδύασε φθηνά κομμάτια με ακριβά, παίξε με τα ρούχα σου και δημιούργησε το δικό σου, μοναδικό στυλ. Δεν χρειάζεσαι τα ακριβά ρούχα για να ντύνεσαι καλόγουστα.

Βάλτε τα αξεσουάρ στη ζωή σας. Φόρεσε με το απλό σου t-shirt ένα μεγάλο δαχτυλίδι, ένα κολιέ, μια ζώνη, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ένα φουλάρι μια ωραία τσάντα.

Τόλμησε το και θα κάνεις την διαφορά...

Μη ξεχνάς πως τα αξεσουάρ αναδεικνύουν τα ρούχα.

Black forever. Χρόνιοι φανατικοί υποστηρικτές του μαύρου σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Το μαύρο είναι το χρώμα της κομψότητας.

Μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για το πιο επίσημο κάλεσμα. Μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα με το μαύρο χρώμα.

Τέλος μη ξεχνάτε να προσέχετε τα ρούχα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε στο ντύσιμο για να είστε ωραίες, το απλό είναι και το πιο κομψό.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: