Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Φίλοι, συγγενείς και καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους για τον Παύλο Φύσσα


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ο οποίος πριν από έναν χρόνο έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά.


Με το σύνθημα «ο Παύλος ζει, μιλάει με μουσική, όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί» δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη της συναυλίας, όπου 30 καλλιτέχνες, κυρίως φίλοι του αδικοχαμένου «KillahP» από τον χώρο του hip-hop, τραγούδησαν στίχους του Παύλου.

Μεταξύ άλλων στη σκηνή ανέβηκαν οι Δ.Πουλικάκος, Γ.Γιοκαρίνης, Σπ.Γραμμένος, Ν.Ζιώγαλας, Λαθρεπιβάτες, Γ.Χαρούλης, Κακό Συναπάντημα, Σπυριδούλα, Μπ.Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, magic de spell και άλλοι καλλιτέχνες.

Ολοι όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος δήλωσαν πως δεν πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν, αλλά για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν από το απόγευμα και οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

Με τη σημερινή συναυλία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του νεαρού μουσικού. Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη το μεσημέρι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην Παναγή Τσαλδάρη. Πρόκειται για γλυπτό που φιλοτέχνησε ο Στάθης Αλεξόπουλος. Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε μαζικό συλλαλητήριο, όπου φίλοι και συγγενείς του Παύλου άφησαν χρωματιστά μπαλόνια στον αέρα. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα επεισόδια.


Φωτογραφίες: Eurokinissi





ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: