Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερέμεσης κύησης η Κέιτ Μίντλετον


Στη Μάλτα επρόκειτο να βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την ανεξαρτησία του νησιού, η Κέιτ Μίντλετον. Όμως, όπως γνωστοποίησε σε επίσημη ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ, το προγραμματισμένο ταξίδι της ακυρώθηκε.


Οι γιατροί συνέστησαν στην εγκυμονούσα δούκισσα του Κέιμπιρτζ να μην ταξιδέψει και να παραμείνει στο Παλάτι του Κένσινγκτον για να ξεκουραστεί, μιας και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, λόγω της υπερέμεσης κύησης από την οποία πάσχει.

«Η Αυτή Υψηλότης συνεχίζει να υποφέρει από τα συμπτώματα της υπερέμεσης εγκυμοσύνης. Η απόφαση να μην ταξιδέψει πάρθηκε από το δούκα και τη δούκισσα ύστερα από συμβουλή των γιατρών της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη, η 32χρονη υποφέρει από πρωινή αδιαθεσία και κάνει πολλούς εμετούς, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν ακόμα και τους 30 την ημέρα, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει αφυδάτωση τόσο στην ίδια όσο και στο έμβρυο, καθώς και στέρηση σημαντικών θρεπτικών συστατικών.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: